Credeai ca in vacanta ta a fost aglomeratie? Uite ce e la chinezi! Vara fierbinte in provincia Shandong din China! Zeci de mii de oameni iau cu asalt plajele din Qingdao, din cauza temperaturilor care trec de 30 de grade. In general, 100.000 de de oameni se inghesuie pe plaja principala de aici. Insa in weekendul trecut, au fost mult mai multi. Cu greu, s-au putut intinde cu totii la soare pe nisip. In apa, doar colacii ii ajuta pe cei care se balacesc sa castige putin spatiu intre ei. Si la piscine, chinezii cu greu se racoresc om langa om, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Uite cum scapa un elefant de o mancarime! Ce face un elefant chinuit de o mancarime insuportabila? Se scarpina, evident! In cazul de fata, elefantul s-a scarpinat de o masina, care se afla in mod convenabil in apropiere. Imaginile incredibile au fost surprinse recent de Armand Grobler, un ghid de 21 de ani, din Parcul National Pilanesburg, din Africa de Sud. In automobil erau doi pasageri, care s-au aflat in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit si au asistat neputinciosi la scena incredibila. Cei doi pasageri au fost zdruncinati serios, insa au scapat nevatamati, desi nu se poate spune acelasi lucru despre masina lor, anuntaLibertatea.

Ea este prima femeie care va naste in spatiu. Calca pe urmele tatalui ei! Holly, fiica miliardarului britanic Richard Branson, este la fel de indragostita de calatoriile cosmice ca si tatal ei. Ea e gata sa devina prima femeie care va naste in spatiu. Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din lume, al carui grup cuprinde afaceri diverse, de la companii aeriene la telefonie mobila, Richard Branson (64 de ani) e in culmea fericirii pentru ca va deveni bunic. Bucuria este cu atat mai mare cu cat fiica sa ar putea deveni prima femeie care naste in spatiu, potrivit ziarului britanic "Daily Mail"". Doar se stie ca, pentru Branson, calatoriile spatiale reprezinta cea mai mare pasiune. In varsta de 32 de ani, Holly si-a rezervat loc, impreuna cu tatal sau, la primul zbor comercial in spatiu al companiei Virgin Galactic, programat pentru sfarsitul anului, informeazaClick.

Modelul care a socat lumea. Are posteriorul de 1,2 metri. La doar 22 de ani, Rosee Divine este deja un nume binecunoscut in Franta si in America datorita posteriorului ei iesit din comun. Talia de viespe este, de obicei, asociata cu un posterior la fel de modest. Nu este si cazul lui Rosee Divine. Tanara frantuzoiaca este mandra posesoare a unei cupe 34-D la sutien, are 66 de centrimetri in talie, dar un fund mai mult decat generos, de 1 metru douazeci de centimetri. Cu aceste dimensiuni neobisnuite, modelul a reusit sa sparga tiparele de frumusete actuale si sa se remarce pe plan international, scrieRTV.

Asa le faci sa-ti arate sanii pe plaja. Metoda sigura. Chiar daca in Europa fetele topless sunt destul de intalnite pe plajele continentului, in Statele Unite fetele sunt mai pudice si nu isi expun sanii cand fac plaja. Doi tineri aflati in excursie peste ocean au gasit metoda perfecta prin care pot sa vada sanii domnisoarelor. Daca vrei sa vezi sani pe plaja in Statele Unite trebuie sa urmezi trei pasi simpli. Prima oara trebuie sa te duci pe plaja, apoi setezi ca si sunet de apel la telefonul mobil zumzaitul unei albine. Cauti "victima" si plasezi strategic telefonul langa capul fetei, dupa care de pe un alt telefon te suni si incerci sa ii semnalezi domnisoarei ca are o albina care ii da tarcoale, anuntaClick.