Aparitie terifianta pe cerul Germaniei. Niciodata nu a mai fost vazut asa ceva. Un barbat aflat in parc alaturi de copilul sau a surprins pe camera video un moment demn de filmele SF. Cand in cadru a intrat misteriosul obiect care plutea pe cer, acesta a mutat camera pentru a filma deplasarea navei. Obiectul neidentificat pare a se deplasa la o viteza destul de mica, plutind lin pe cer. Expertul in domeniu Scott C. Waring, cel care administreaza ufosightingsdaily.com, a declarat pentru huffingtonpost.com ca dupa parerea sa acest montaj este unul real si nu pare modificat prin intermediul soft-urilor de prelucrare video. "Datorita faptului ca aceasta persoana a blurat doar fata copilului si nu a tras OZN-ul mai spre centrul imaginii ne demonstreaza ca avem de-a face cu filmarea originala. Totodata, luminile si umbrele de pe aparatul filmat se potrivesc cu mediul inconjurator", a spus acesta. Daca avem de-a face sau nu cu o filmare reala nu stim sigur, insa este unul dintre cele mai bune clipuri video in care se poate observa un obiect zburator neidentificat, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Camasa din 4 kg de aur, cadou de ziua lui. Un magnat indian in domeniul textilelor, Pankaj Parakh, si-a facut cadou o camasa de aur de 4 kg, in valoare de 161.000 de euro, pe care o poarta doar cand are cele patru garzi de corp alaturi. "Am fost fascinat de aur de la cinci ani", marturiseste el pe site-ul Hindustan Times, adaugand ca nu iese niciodata din casa fara sa poarte bijuterii de doua-trei kilograme. La camasa lui din aur de 18 si 22 de carate au lucrat 20 de oameni timp de 3.200 de ore, anuntaLibertatea.

Cum arata si cat costa cele mai scumpe prostituate din lume. Ai bani de ele? Internetul este plin de pagini pe care domnisoarele isi ofera serviciile sexuale. Blonde, brunete, suple sau cu forme generoase, fetele se ofera oricui plateste pretul corect, insa pentru cele din lista de mai jos va trebui sa sapi adanc in portofel. Cele mai scumpe prostituate din lume au preturi variind de la 1.200 de dolari, pana la fabuloasa suma de 50.000 de dolari pentru o noapte. Majoritatea dintre ele l-au avut client pe faimosul jucator de golf Tiger Woods, informeazaEVZ.

Cainele care ia masa ca un om. Experimentul amuzant al unui barbat. Stapanul unui caine simpatic a mers un pas mai departe si aproape ca l-a facut om. Si-a imbracat amicul intr-un hanorac, punandu-i gluga pe cap, dar scotand prin maneci mainile lui. Astfel aranjati, cainele si stapanul, pe care nu-l vedem deloc, se asaza la masa. Mainile stapanului manevreaza furculita, servetelul si paharul cu apa, iar cainele deschide gura cuminte si mesteca tot ce primeste. Pana sa te uiti atent si sa vezi ce se intampla, ai senzatia ca ai in fata ori un om cu cap de caine, ori un caine care stie sa manance ca noi, scrieStirileprotv.ro.

Asa arata trupul de plaja perfect! Cercetatorii britanici au realizat un studiu pe un esantion de 5.000 de persoane de ambele sexe pentru a stabili cum trebuie sa arate corpul perfect pentru a fi aratat la plaja. Conform Daily Mail, majoritatea respondentilor au preferat sa faca referire la siluetele vedetelor din Regatul Unit, decat sa dea exemple de musculosi lucrati la sala. Astfel, pentru corpul barbatului care atrage toate privirile doamnelor cand se aseaza pe sezlong doamnele au vrut ca acesta sa aiba fata si gambele lui David Beckham, parul lui Harry Styles (n.n. cantaret la One Direction), pulpele fotbalistului Frank Lampard, bratele lui Gerard Butler, pieptul vedetei tv Scott Timlin si abdomenul lui Jude Law, anuntaClick.