Pare un miracol! Cum a reusit o britanica sa nasca patru copii in doar noua luni. O femeie din Marea Britanie traieste o bucurie fara margini, dupa ce a nascut partru copii in noua luni. Cum a fost posibil? Nici ei nu-i vine sa creada. Sarah Ward (29 ani) a ramas insarcinata cu tripleti pe cale naturala, la doar o saptamana de cand il nascuse pe primul ei fiu. Astfel, pe cand primul nascut avea noua luni, tanara mama aducea pe lume, din nou, nu unul, ci trei copii. Sarah si sotul ei, care lucreaza la posta, au devenit in noua luni parintii a patru copii, lucru care, desigur, le-a dat viata peste cap. "La inceput m-am simtit de parca as fi fost o asistenta, dar a fost o binecuvantare. Am impietrit cand am aflat ca sunt insarcinata din nou, atat de repede. Cand am aflat ca sunt tripleti am fost in stare de soc. Iubesc foarte mult copiii, asa ca ma consider cea mai norocoasa mama din lume", a povestit ea, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ironia sortii? Un barbat pe nume SamSung, fost angajat al companiei Apple, a castigat o avere dupa ce a demisionat. Unii ar putea spune ca e ironia sortii, altii ar numi-o pura concidenta. Un barbat pe nume Sam Sung a fost angajat al companiei Apple. Dupa ce a demisionat, tanarul a reusit sa castige 80.000 de dolari la o licitatie pe Ebay, unde si-a vandut cartea de vizita. Canadianul in varsta de 25 de ani purta numele renumitei companii Samsung, cea mai puternica concurenta a firmei Apple, unde era angajat. La scurt timp dupa ce a demisionat, Sam Sung si-a scos la licitatie pe Internet cartea de vizita, urmand ca banii obtinuti astfel sa-i doneze unor asociatii pentru ajutorarea copiilor. Astfel, el a am strans peste 80.000 de dolari la licitatia de pe eBay, anuntaLibertatea.

Au inventat galeria de roboti care aplauda. Sefii Ligii de baseball din Coreea de Sud au gasit solutia pentru a se asigura ca jucatorii au un moral bun. Ei au inventat galeria de roboti care aplauda. La partidele de acasa, pe locurile din sala care raman goale, sunt imediat plasati suporterii neinsufletiti. Robotii sunt programati sa aplaude frenetic si sa incurajeze echipa gazda, informeazaClick.

Ce tampenie in Brazilia! Te angajeaza profesoara doar daca esti virgina. O initiativa guvernamentala inedita a starnit mania femeilor din Brazilia. Ministerul Sanatatii a ordonat ca femeile care vor sa se angajeze in invatamant sa efectueze analiza Babes-Papanicolau sau sa dovedeasca faptul ca sunt inactive sexual, preferabil virgine. Organizatiile internationale de protectie a drepturilor femeilor au criticat vehement cerinta guvernamentala, insa autoritatile sustin ca fac totul pentru binele doamnelor si domnisoarelor, care inainte sa intre in contact cu elevii trebuie sa se asigure ca sunt sanatoase, scrieLibertatea.

A visat ca iubita are un amant si a luat-o la bataie. Nu s-a oprit o zi intreaga. Carlos Gascon, barbat in varsta de 27 de ani a fost arestat de politisti vineri, dupa ce si-a batut o zi intreaga iubita si cainele. Incidentul a avut loc in Florida. Motivul ce l-a determinat sa faca asta depaseste limita normalului: omul a visat ca iubita lui are un amant si din aceasta cauza s-a trezit nervos. A batut-o o zi intreaga, iar la un moment dat a si taiat-o, fiind acuzat si de tentativa de omor. "Ea ne-a spus ca era nervos pentru ca a visat-o cu alt barbat", a declarat purtatorul de cuvant al politiei. Femeia le-a spus politistilor ca a fost taiata la picior, intepata cu un cutit si stropita cu o cana de cafea fierbinte, anuntaClick.