Pana unde a ajuns moda selfie. O tanara si-a facut singura poza la cateva minute dupa ce a fost injunghiata. Naomie Greenslade, o tanara asistenta stomatologica, a fost atacata de un hot in orasul marocan Marrakesh si, cand a refuzat sa ii dea geanta, a fost injunghiata. In varsta de 22 de ani, Naomie a fost injunghiata in sold si in coapsa si a pozat, alaturi de doi prieteni, intr-un selfie, in timp ce asteptau sosirea medicilor, potrivit Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

O felie din tortul servit la nunta printesei Diana, vanduta la licitatie cu 1.375 de dolari. La 33 de ani de la casatoria printesei Diana cu printul Charles, o felie din tortul miresei a fost vanduta la licitatie, cu doar cateva zile inainte de cea de-a 17-a comemorare a decesului printesei. O felie din tortul servit la nunta printesei Diana cu printul Charles, celebrata in urma cu 33 de ani, a fost vanduta in cadrul unei licitatii online cu suma de 1.375 de dolari, aflam din Gandul.

O mama a ramas socata de ceea ce a gasit in telefonul fiicei sale. Care a fost reactia Politiei. O femeie a atras atentia Politiei ca a gasit 125 de posibili pedofili in agenda telefonica a fiicei sale. Alexis Jay, autoarea unui raport privind abuzurile din zona Rotherham, sustine ca politistii nu au actionat la plangerea femeii! Politistii ar fi spus ca o eventuala ancheta ar insemna o incalcarea a drepturilor fetei, anunta RTV.net.

Cel mai popular gadget din istorie - frigiderul muzical. O campanie de finantare pentru un frigider portabil, care este si combina audio a devenit cea mai de succes initiativa de pe Kickstarter din istorie, depasind ceasul Pebble. Coolest Cooler e un frigider portabil pentru picnicurile din padure care a fost sustinut de 49.000 de oameni si a strans 10,3 milioane de dolari. Coolest Cooler face mult mai multe decat un simplu frigider de picnic. Are un blender inclus, pe baterii, care poate face gheata si smoothie-uri sau cocktail-uri, o boxa ce se conecteaza prin Bluetooth la telefon, un incarcator USB si multe alte caracteristici prezentate aici, noteaza Click.

Adolescentul din China care va fi operat din cauza ca are gatul prea lung. Cum arata baiatul. Fu Wengui, un baiat in varsta de 15 ani, din China, va fi operat in curand din cauza gatului sau extrem de lung, acesta avand trei vertebre in plus. Fu are zece vertebre cervicale, in loc de sapte, cum este normal, lucru care ii provoaca dureri grave. La varsta de doar sase ani, Fu a fost diagnosticat cu scolioza si o dezvoltare abnormala a pieptului, potrivit Stirile Pro Tv.

Fotografia misterioasa facuta de un barbat dupa ce a vizitat un castel bantuit: am inlemnit de groaza. Un tanar din Marea Britanie a reusit sa fotografieze o fantoma in timp ce vizita un castel bantuit. Dupa ce a developat imaginile, el a facut descoperirea bizara care a reusit sa il sperie. Thomas Beavis, un tanar de 21 de ani, a descoperit imaginea atunci cand se uita la fotografii in timp ce se indrepta spre casa dupa ce a vizitat castelul Loftus Hall din Wexford, scrie RTV.net.