Mergi la cafenea si faci sex cu barmanita. Cafea, gogosi si mult sex. Asa isi ademenesc clientii, chelneritele unui lant de cafenele din statul Washington, SUA. Patroana e o fosta stripteuza, care a dat lovitura, facand 2 milioane $ in doar trei ani de afacere. Cafenelele din Seattle, Statele Unite, sunt extrem de populare in randul barbatilor care nu se uita la bani cand vine vorba de placere. In doar 3 ani, Carmela Panico (52 de ani), patroana unui lant de sase cafenele, a reusit sa atraga sute de clienti si sa faca peste 2 milioane de dolari (6,69 milioane de lei) oferindu-le amatorilor de cafea... ceva in plus. La pachet intra o partida de sex oral sau normal, chiar in spatele tejghelei, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Record de longevitate! Ce varsta sustine ca are aceasta femeie din Mexic: "E perfect lucida". O femeie din Mexic a sarbatorit duminica implinirea varstei de 127 de ani si ar trebui sa fie desemnata cea mai batrana persoana din lume, afirma rudele si prietenii acesteia. Leandra Becerra Lumbreras spune ca a trait atat de mult pentru ca i-a placut sa manance ciocolata, sa doarma mult si sa nu se casatoreasca niciodata, informeaza independent.co.uk, citata de Mediafax. Potrivit presei internationale, Leandra s-ar fi nascut pe 31 august 1887. Rudele ei au declarat pentru cotidianul mexican El Horizonte ca Leandra Becerra Lumbreras a trecut si prin multe momente dificile, intrucat cinci dintre copiii ei au murit deja, la fel ca unii dintre cei 20 de nepoti pe care ii are, anuntaCancan.

O fetita din America are trei parinti biologici! Cum a fost posibila una ca asta? O fetita de 13 ani din America a aflat ca, pe langa mama si tatal ei, mai areun parinte biologic. Copila a fost conceputa in vitro, iar medicii au combinat informatiile ADN a trei persoane. Alana Saarinen, in varsta de 13 ani, din Michigan, SUA, nu este un copil ca toti ceilalti. Desi are pasiuni normale pentru o adolescenta de varsta ei: ii place sa cante la pian, sa joace golf, sa asculte muzica si sa se distreze cu prietenii ei, fata are o structura genetica neobisnuita. Aceasta a fost conceputa in vitro, intr-o perioada in care aceasta metoda era inca la stadiul de pionierat, doctorii combinand ADN-ul a trei persoane: al mamei, al tatalui fetei si, in plus, al unei alte femei. Alana este una dintre foartele putine persoane din lume, intre 30 si 50, care au trei parinti biologici, informeazaLibertatea.

Termitele microscopice care cresc in pielea de pe fata. Cu ce se hranesc acestea. Doua specii de termite, insecte minuscule cu opt picioare, inrudite cu paienjenii, au fost descoperite de cercetatori in foliculii firelor de par, hranindu-se cu uleiurile secretate de piele. Fiintele microscopice au fost descoperite in pielea tuturor persoanelor care au participat la studiu. "E ca si cum ai avea cativa prieteni cu tine mereu", a declarat Megan Thoemmes, o studenta a Universitatii din Carolina, unde a fost organizat studiul. Cele doua specii de termite nu sunt periculoase pentru oameni. Oamenii de stiinta inca nu au deslusit cum se transmit termitele printre oameni. Una dintre teorii sustine ca insectele sunt transmise de la mama la fat, in timpul alaptarii. Acestea sunt prezente mai putin la tineri, insa au fost descoperite pe toate cadavrele, scrieKanalD.

Socant! El e singurul om din lume care are capul intors la spate. Claudio Vieira de Oliveira are 37 de ani si un handicap socant. Omul s-a nascut cu gatul intors si are caput la spate. Viata lui Claudio e data peste cap nu doar la figurat, ci si la propriu. Barbatul are un handicap din cauza caruia are capul intors la spate, picioarele deformate si mainile subdezvoltate. Inca de la nastere, destinul lui Claudio a fost unul dur. Medicii, speriati de handicapul pe care il are si convinsi ca nu va supravietui, au sfatuit-o pe mama lui sa nu il mai alapteze, anuntaClick.