Tara in care peste 100 de oameni devin zilnic milionari in dolari. In China zilnic peste 100 de persoane devin milionare in Euro. Este concluzia prezentata de un raport al Institutului de Cercetare Hurun. Anul trecut in China au aparut 40.000 de milionari in dolari, numarul total al acestora ridicandu-se la 1,09 milioane de persoane milionare, noteaza CNBC. Sursa citata scrie ca, desi la prima vedere acest lucru poate parea surprinzator, numarul persoanelor care devin milionare este tot mai mic in China, potrivit Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fenomene bizare in inima Bucurestiului. Locul unde simti durere, apasare in piept si o frica inexplicabila. Desi multa lume nu crede in strigoi, fantome sau spirite nu se poate nega faptul ca, de-a lungul timpurilor, din ce in ce mai multi oameni care au vazut astfel de naluci vin cu marturii greu de ignorat. Exista locuri in Romania care iti dau fiori numai cand auzi de ele. Oriunde mergi in tara vei descoperi o multime de legende si de locuri pline de mister. Nascociri sau nu, miturile se transmit de la o generatie la alta si sunt mereu la fel de interesante. Continuarea pe RTV.net.

Traieste de 30 de ani cu crocodilul in casa. Cassius e un crocodil urias care are o relatie aparte cu stapanul lui, George Craig (84 de ani) din Green Island, Australia. Animalul, cu greutatea de o tona si lungimea de 5,4 metri, este de 30 de ani animalul de companie al barbatului, care l-a capturat dintr-un rau din Teritoriile de Nord. I-a pus numele de la boxerul Cassius Clay, fiindca era un bataus recunoscut. Daca nu l-ar fi luat acasa, crocodilul ar fi fost cu siguranta ucis de localnici. Dupa atata amar de vreme, George si Cassius se respecta reciproc, insa barbatul nu e pe deplin incredintat ca monstrul nu l-ar confunda cu hrana daca ar fi o secunda neatent! Il tine intr-un tarc special si e mereu precaut, scrie Click.

Cea mai ciudata casa din lume? Un proiect iesit din comun pentru cei care nu se tem de inaltimi. Pentru cei care nu au frica de inaltimi si care isi doresc o casa iesita din comun, o firma imobiliara din Australia a creat "casa de vis", scrie Business Insider. Casa proiectata de firma Modscape se numeste "Casa de pe Stanca" pentru ca efectiv "atarna" de o stanca. Potrivit Business Insider, proiectantii au folosit bare de otel pentru a fixa casa in stanca. Integral in Gandul.

Soc: Ce a gasit familia in mormantul unei femei moarte cu 43 de ani in urma. O familie din New York a dat in judecata Arhiepiscopia si biserica, dupa ce a descoperit ca trupul unei rude fusese abandonat intr-un alt cimitir si sicriul metalic in care fusese era furat. Surorile au fost uimite cand au vazut ca mormantul Juanitei nu avea sicriu si ramasitele decedatei nu erau acolo, potrivit Realitatea.net.