Si-a transformat piciorul amputat in veioza si l-a scos la vanzare. Mare e gradina lui Dumnezeu si multi ii sar gardul! Un barbat din Olanda si-a transformat piciorul amputat intr-o lampa. Leo Benton (53 de ani) a incercat sa-l vanda apoi pe Internet cu 100.000 de euro (440.051 lei), dar nu a reusit sa incheie nici o afacere pentru ca site-ul a scos anuntul deoarece nu permite vanzarea de parti ale corpului uman. In 2012, olandezul si-a rupt piciorul si, din cauza unei infectii grave, medicii au fost nevoiti sa i-l amputeze de la genunchi in jos. In loc sa incinereze piciorul, barbatul a decis sa-l pastreze, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

In Belgia va fi construita o conducta subterana prin care va trece bere. Autoritatile din orasul Bruges au aprobat constructia unei conducte subterane prin care va trece bere pentru aprovizionarea unui spatiu de imbuteliere aflat in afara orasului. Conform producatorilor de bere, prin respectiva conduca cu o lungime de 3 km vor fi transportati anual patru milioane de litri de bere de la fabrica De Halve Maan, situata in centrul medieval al orasului Bruges, la o zona industriala de la periferie "In prezent, circa 500 de camioane intra anual pe strazile orasului vechi pentru a incarca berea. Conducta urmeaza sa duca la scaderea cu 85% a numarului de camioane din oras", a declarat Franky Demon, consilier municipal responsabil cu amenajarea teritoriului, anuntaLibertatea.

Nu incercati asa ceva acasa! Un barbat a rezolvat problema camerei protuberante de la iPhone 6 cu polizorul. Ce faci atunci cand iti iei un iPhone 6 de 1000 de dolari, dar nu iti place camera protuberanta a smartphone-ului? O corectezi cu polizorul! Un tanar din Budapesta s-a filmat in timp ce "repara" marele defect al recentului lansat iPhone 6 - camera protuberanta - cu un polizor, relateaza Gizmodo. Clipul incarcat pe Youtube in urma cu 3 zile a strans aproape 2,5 milioane de vizualizari. Aceasta nu este singura nemultumirte legata de iPhone 6. Unii cumparatori spun ca se indoaie daca il tii in buzunar. De la aparitia primelor zvonuri pe aceasta tema, internetul e plin de filmutele in care utilizatorii fac teste sa se convinga singuri daca se curbeaza sau nu, informeazaStirileProtv.ro.

O politiciana din Ucraina, mandra de imaginile nud furate de hackeri. O politiciana din Ucraina e mandra de colectia ei de imagini nud, fotografii care au fost furate recent de hackeri de pe telefonul ei. Olga Lyulchak, in varsta de 30 de ani, a fost criticata dur dupa ce imaginile au ajuns pe internet. Femeia a raspuns imediat si a declarat ca fotografiile fierbinti ar trebui sa fie considerate "arta", conform mirror.co.uk. "Lumea admira operele lui Van Gogh, Titian si a alora. Ei au creat imagini nud, care au fost admirate de toata lumea. In zilele noastre, femeile care apar goale sunt considerate vulgare. Nu inteleg, mi se pare o forma de arta", a spus Olga, care participa la alegerile parlamentare de pe 26 octombrie, scrieClick.

Si-a adus bolidul din aur la Paris, ca sa se plimbe. De cateva zile, trecatorii se opresc uimiti pe strazile din Paris cand isi face aparitia un Lamborghini Aventador, realizat din aur. Evaluat la sapte milioane de dolari, bolidul, cu numar personalizat, apartine unui bogatas arab care a venit cateva zile in Franta, pentru a participa la Saptamana Modei. Desi e o comoara pe patru roti, arabul nu o ascunde prin vreun garaj atunci cand nu circula cu ea, ci o posteaza exact in fata luxosului hotel parizian in care s-a cazat. Zilnic, sute de curiosi se opresc sa admire masina, insa nimeni nu are voie sa o atinga. E atent pazita de doi angajati ai hotelului, anuntaLibertatea.