Locuitorii unui sat din Rusia au inceput sa venereze un copac. Aparitia misterioasa care i-a indemnat la rugaciune. Locuitorii din satul rus Burmakino au inceput sa venereze un copac dupa ce, spun ei, pe trunchiul acestuia a aparut, luna trecuta, portretul lui Iisus si a mai multor sfinti. "Chipul lui Iisus si al discipolilor sai a aparut pe trunchiul copacului si ne-am dat seama ca este un semn de la Dumnezeu", a spus o localnica, Valentina Naumova, potrivit Daily Mail. Satul nu a mai avut o biserica proprie din anii '30, cand aceasta a fost distrusa de comunisti. Acum, oamenii se aduna in fata copacului si se roaga in grup, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dau 100 $ sa fie batuti la fund ca sa scape de stres. Sa mai zica cineva ca bataia nu e rupta din Rai! In Rusia, zeci de pacienti se trateaza de stres, dependenta de alcool sau droguri cu pedepse ca pe vremea lui Ion Creanga. Daca ii intrebi pe pacientii internati la clinica din Novosibirsk a doctorului Serghei Speranski, cu totii iti vor spune ca bataia primita este in scopuri 100% medicale si ca nu are nici o legatura cu sadomasochismul. Mai mult decat atat, fiecare bolnav plateste pe sedinta 100 de dolari (350 lei) si primeste cel putin 60 de lovituri de nuiele la fundul gol, administrate profesionist de asistente cu mana grea. In timp ce li se inrosesc partile carnoase, pacientii promit sa nu se mai streseze, sa nu mai bea, sa nu mai consume droguri si sa fie cuminti. Uneori, cand bataia e aplicata cu multa pasiune, unii se mai scapa pe ei, dar acesta nu e decat un semn ca sunt pe calea cea buna, informeaza Click.

Un porc salbatic a furat 18 beri, s-a imbatat si a intrat in conflict cu o vaca. n porc salbatic a dat recent un adevarat spectacol intr-un camping din Australia: animalul dat iama in proviziile excursionstilor, a baut vreo 18 beri, a devenit agresiv si a intrat in conflict cu alt animal. Autoritatile din Australia au avertizat excursionistii sa isi puna in siguranta proviziile de mancare si bautura, pentru a evita incidente de acest fel. Descris de privitori, spectacolul pare sa fi fost mai curand amuzant: porcul a furat 3 baxuri a cate 6 cutii cu bere si a fost vazut band din acestea; a ravasit apoi pungile cu gunoaie din camping, cautand mancare, dupa care, sub efectul alcoolului, a devenit agitat si a intrat in conflict cu o vaca: unii dintre excursionisti au declarat ca au vazut cum vaca l-a alergat pe porc in jurul unei masini. Ulterior, porcul a fost vazut zacand sub un copac, probabil aflandu-se tot sub efectul alcoolului. Incidentul s-a petrecut in zona de camping DeGrey River, din Australia, scrie Descopera.ro.

"Nu mai aruncati politicieni la gunoi!". Apel disperat in Ucraina dupa ce tot mai multi oficiali au ajuns in tomberoane. Sute de angajati ai Spitalului Regional Cernauti si-au luat pe sus directorul, acuzat de coruptie si l-au aruncat intr-un tomberon. Pentru ca medicul Manoli Mihaichuk a refuzat sa demisioneze, multimea l-a carat cu tomberonul prin tot orasul. Si nu l-a eliberat pana cand acesta nu si-a semnat demisia. Astfel de cazuri de pedepse publice s-au inmultit in asemenea masura in Ucraina, incat Ministerul de Interne a lansat apelul "Nu mai aruncati politicieni ori alti oficiali la gunoi! Primul caz a fost inregistrat in Odessa, unde a patit rusinea directorul regional al Fondului ucrainean de Asigurari. Manifestantii au recidivat la Kiev, unde au plimbat un deputat cu tomberonul prin centrul orasului, noteaza stirileprotv.ro.

Dovezi incredibile ca nu suntem singuri pe Terra. Dovezi ca civilizatii avansate au locuit sau au vizitat Terra, sunt peste tot in jurul nostru de la constructii megalitice la harti detaliate. Ne vom opri asupra hartilor misterioase care nu au fost inca elucidate de catre specialisti. Piatra de piatra cu o harta a unei zone din Ural, numita piatra Dasha. Ea a fost descoperita in 1999 si are o greutate de 1,5 tone. Piatra este din dolomit dar din compozitia acestuia lipseste nisipul. Stratul de deasupra pietrei este din sticla de diopsid. Tehnologia contemporana nu cunoaste inca procedee de prelucrarea acestui cuart. Ultimul strat care protejeaza harta la suprafata, este format din portelan de calciu. Statul Major al Fortelor Armate Ruse a confirmat ca harta reprezinta partea de sud-vest a regiunii Biskiria. Harta reprezinta o suprafata de 150 kilometri patrati. Se constata absenta oricarei cai de comunicatie terestre, ca si cand cei care traiau in acele vremuri se deplasau pe ape sau pe calea aerului. Sunt specialisti care sustin ca aceasta harta este o parte dintr-o harta a intregului glob, scrie efemeride.ro.