El este cel mai batran stripper din lume! Si inca se dezbraca pe scena. Paul Wiener a fost primul stripper din New York. Inca ii mai place sa se dezbrace in pielea goala, desi a implinit varsta maturitatii, de 70 de ani. Cunoscut sub numele de Sweet Pie (Placinta dulce-n.r.), Paul Wiener s-a intors pe scena de la Joe's Pub, unde se despoaie in timp ce canta la pian. Se mandreste ca el a fost primul stripper din oras. "De fapt, eu am fost primul dansator exotic din New York City", a povestit Wiener intr-un interviu recent, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Brutalitate extrema a politiei: pasager, electrocutat pentru ca nu purta centura. Politia americana este din nou acuzata de brutalitate. Pasagerul unui automobil a fost scos cu forta, electrocutat si arestat in timpul unei opriri in trafic intr-un oras din Indiana. Agentii de politie spun ca au intervenit pentru ca barbatul se comporta suspect, ca si cum ar fi incercat sa ascunda o arma. Politia a decis sa traga pe dreapta masina pentru ca nici femeia aflata la volan, nici barbatul care era pe locul pasagerului din dreapta nu purtau centura de siguranta. Ofiterii spun ca ambii pareau sa ascunda ceva si le-au cerut sa iasa din automobil. De aici, situatia a degenerat, noteaza Realitatea.

Ce a scris un elev de clasa a VII-a intr-o compunere pentru un test la romana. Profesoara i-a pus nota 1. Un elev din Romania a devenit vedeta pe internet dupa ce nu a fost in stare sa scrie o compunere de o pagina. Elevul de clasa a VII-a a ales sa recurga la un vechi banc cu Bula si in loc sa scrie o adevarata compunere, conform cerintei, el a repetat cuvantul "tagadam" la nesfarsit, ca apoi sa sa foloseasca o replica amuzanta drept incheiere. Cu toate acestea, profesoara nu a gustat ideea amuzanta a copilului, motiv pentru care i-a acordat nota 1, potrivit RTV.net.

Scenariu de film in Marea Britanie. Un pensionar si-a facut o ferma de canabis pentru a avea bani de inmormantare. Sydney Youngs, un pensionar in varsta de 74 de ani, din Marea Britanie, a fost arestat, dupa ce autoritatile au descoperit ca a infiintat o ferma de canabis si a vandut marijuana cu o valoare de peste 100.000 de lire sterline. Suferind de o boala cardiaca si cu doua atacuri la activ, barbatul spune ca a infiintat ferma ilegala pentru a avea bani pentru o inmormantare decenta si pentru a nu-si lasa familia cu datorii, potrivit The Mirror, citat de StirileProTV.

Vladimir Putin se vinde la New York. Un magazin de tricouri cu imaginea lui Putin a fost inaugurat astazi la New York. Afacerea poarta numele Peacemaker (Pacificatorul) si clientii nu vor gasi altceva decat tricouri cu Vladimir Vladimirovici Putin. De designul articolelor s-a ocupat Julius Kasinskis, cel care a alest 7 octombrie pentru lansarea magazinului, data care coincide cu ziua liderului de la Kremlin. "Noi am lucrat la acest proiect in decursul mai multor luni. Am constientizat ca acum este momentul petrivit pentru a-l lansa, in special, in contextul situatiei din Crimeea si a eforturilor depuse pentru solutionarea crizei din estul Ucrainei. Insa cel mai important motiv este ziua de nastere a lui Vladimir Putin si acesta este un cadou de ziua lui", a afirmat Kasinskis, scrie Libertatea.

Casatoria care a durat mai putin de o zi. Prietenii mirilor sunt in stare de soc. Medicul George Samson, in varsta de 54 de ani, a reusit sa socheze comunitatea din Ohio, Statele Unite, cu gestul facut chiar in ziua in care s-a casatorit cu asistenta medicala, Kelly Ecker. Imediat dupa nunta, mirii si invitatii s-au distrat la resedinta cuplului pana la miezul noptii, cand ceva s-a intamplat. Medicul a inceput sa se certe cu noua sa sotie din cauza contractului prenuptial. "Nu o sa pui tu mana pe banii mei", i-ar fi spus barbatul femeii, potrivit telegraph.co.uk. Invitatii au plecat imediat ce scandalul a inceput. Iar la nici o ora de la terminarea petrecerii, mireasa a sunat la politie pentru a cere ajutorul, noyeaza RTV.net.