Isi da casa pe un telefon mobil. Ocazie unica! Daca ai un telefon mobil iPhone 6, poti sa te alegi cu o ditamai casa cu trei dormitoare, living mare, bucatarie spatioasa, curte cu garaj, in Detroit. Un american face aceasta oferta. Cine nu are iPhone 6 si vrea vila cu etaj situata la numai cativa kilometri de centrul Detroitului, cel mai mare oras din statul Michigan, situat in partea central-vestica a SUA, la granita cu Canada, nu are decat sa-si achizitioneze unul si sa faca schimbul. Continuarea in Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Epidemia de Ebola, anuntata de un celebru desen animat, acum 17 ani. Seria de desene animate The Simpsons, este mai mult decat un serial frumos pentru copii. De fapt, studiile au aratat ca nu copiii au fost cei care au iubit Familia Simpson, ci mai mult adolescentii si adultii. Exista si o explicatie in acest sens: The Simpsons forma si oglindea caractere si tipologii, crea tipare si, mai mult decat atat, era oglinda fidela a unei societati americane in continua expansiune, potrivit Libertatea.

A platit timp de 18 ani pensie alimentara unui copil care nu era al lui. Adrian Ciungu, un argesean, a fost obligat de instanta sa plateasca pensie alimentara unui copil. Dupa 18 ani, barbatul a dovedit, printr-un test de paternitate ca acesta nu era fiul sau. Un barbat din judetul Arges a platit, timp de 18 ani, pensie alimentara unui copil care s-a dovedit a nu fi al sau, scrie Yahoo News, citat de Gandul.

Da din fund si face 17.200 de dolari in 6 secunde. Castiga intr-un minut cat un roman in treizeci de ani. O americanca in varsta de 22 de ani reuseste sa faca 172.000 de dolari bataindu-si fundul timp de 60 de secunde. A lasat catedra sa se faca dansatoare. Si a meritat! Jessica Vanessa, o americanca de 22 de ani, s-a imbogatit dand din fund cat e ziua de lunga. In doar 6 secunde, tanara face in jur de 17.200 de dolari (59.957 lei), cat castiga ca profesoara in patru luni, noteaza Click.

Cum ai murit intr-o viata anterioara, in functie de zodie. Multe persoane cred ca reincarnarea exista, iar noi am trait alte vieti, inainte sa ajungem cine suntem astazi. Afla cum ai murit intr-o viata anterioara, in functie de zodie, afli din Libertatea.