Ministrul Sanatatii din Belgia, prea gras sa fie la conducere. Maggie De Block, care conduce portofoliul sanatatii in Belgia, a fost aspru criticata din cauza greutatii sale. Ministra in varsta de 52 de ani cantareste aproape 27 de kilograme si este prea putin credibila pentru functia pe care o ocupa, potrivit Daily Mail. Politicianca este una dintre cele mai populare figuri de pe scena politica belgiana. Ea a fost pe punctul de a ocupa scaunul de premieri. Insa, De Block a primit acuzatii absurde privind kilogramele ei in plus. Atat opinia publica, cat si opozitia cred ca ea nu este persoana potrivita pentru a conduce Ministerul Sanatatii, pentru ca nu este credibila, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Hotnews

Si-a gasit papagalul vorbitor de limba engleza dupa patru ani de cautari. Primele cuvinte ale pasarii. Nigel, un papagal gri african, a disparut din casa din California a proprietarului sau britanic in anul 2010. Darren Chick, proprietarul pasarii vorbitoare, a gasit papagalul dupa patru ani, dar, spre surpriza sa, acesta vorbea acum limba spaniola. Desi la reintalnire pasarea l-a ciupit pe Chick, barbatul a spus ca Nigel "se simte foarte bine". Accentul britanic al lui Nigel a disparut, papagalul vorbind acum perfect in limba spaniola si mentionand cand si cand numele "Larry". Chick nu stie unde a fost pasarea timp de patru ani. "Este foarte ciudat, am stiut ca este el in momentul in care l-am vazut", a spus proprietarul papagalului, anuntaStirileProtv.ro.

Ce splendoare! Apesi pe sani si curge votca. Barmanitele din Japonia risca sa ramana fara serviciu. Si asta pentru ca patronii de baruri se gandesc serios sa le inlocuiasca cu papusile din silicon. Par adevarate si mai ales nu comenteaza cand le pipaie clientii. Fetele de la tejghea ii lasa sa le atinga pe sani pentru un pahar de votca. Este vorba de fapt despre un dozator aflat in sanii lor, care, cand sunt stransi cu mana, le umplu paharele. Afacerea se bucura de succes in Tara Soarelui Rasare, de aceea patronii le ofera si spre inchiriere. Sunt cadoul perfect mai ales pentru petrecerea burlacilor, informeazaClick.

Miresele au speriat internetul! In ce ipostaza au fost surprinse! Ar da orice sa stearga aceasta fotografie de pe internet, insa, din pacate pentru aceste tinere, e prea tarziu. A devenit viral! Doua tinere imbracate in rochie de mireasa si-au ridicat poalele in vazul tuturor fara sa le pese de ceilalti! Miresele astea au socat internetul! Priviti in ce ipostaza jenanta au fost surprinse in public! Un trecator a fost pe faza si le-a pozat tocmai cand nu se asteptau! Acum tinerele isi doresc ca fotografia sa dispara de pe internet, scrieKanalD.

Cum arata gaina cu carnea neagra. Hamburgherii negri care se comercializeaza in Japonia provin din carnea unor gaini si nu contin coloranti. Restaurantele fast-food din Japonia au introdus de curand in meniu un hamburgher special, de culoare neagra. Desi initial se credea ca aceasta culoare a fost indusa de producatori, au aparut imagini cu gainile din carnea carora sunt produse aceste delicatese inedite. Rasa acestora se numeste "silkies" si exista ferme care le cresc in Asia, potrivit modernfarmer.com. Culoarea neagra a pielii si a carnii gainilor se datoreaza unei rare mutatii genetice ce stimuleaza hiperpigmentarea tesutului si se numeste fibromelanosis si a aparut pentru prima data in China. Pe langa culoarea speciala, aceasta mutatie mai poate fi recunoscuta si dupa numarul degetelor de la picioarele gainilor. Daca rasele cunoscute au 4 degete, aceasta rasa are cu unul in plus, anuntaClick.