Povestea barbatului obligat sa traiasca precum in Evul Mediu: e alergic la curent electric. Un barbat din Marea Britanie sufera de o boala bizara, fiind alergic la curentul electric. Astfel, de peste 20 de ani, el nu a mai putut folosi telefonul mobil, televizorul sau un calorifer electric avand dureri groaznice atunci cand se afla in preajma unui camp electromagnetic. In prezent, urmeaza sa fie dat afara din casa de chiriasa. Continuarea pe RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Soarta Titanicului ar fi putut fi alta. Ce scrie intr-o scrisoare veche de 102 ani. In urma cu 102 ani, mecanicul sef de pe Titanic i-a scris fiului sau o scrisoare in care a relatat un incident petrecut la plecarea din port a celebrului pachebot. Trei zile mai tarziu, nava se scufunda in Atlantic. Mecanicul Joseph Bell ii spune, in scrisoare, fiului sau ca, la plecarea din port a uriasei nave, aceasta a fost la un pas sa se izbeasca de alte doua pacheboturi, New York si Oceanic, aflate in portul Southampton. Integral in Gandul.

Cum arata columbianul supranumit "Omul Diavol". Oamenii se sperie cand il vad pe strada. Columbianul Caim Mortis, in varsta de 41 de ani, este cunoscut drept "Omul Diavol" din cauza numeroaselor modificari corporale pe care si le-a facut. Acesta are numeroase tatuaje tribale pe corp, inclusiv pe fata, implanturi in forma de coarne in frunte si brate, chiar si ochii avandu-i tatuati negri, potrivit The Mirror, citat de Stirile Pro Tv.

Idee incredibila. Cum sa faci un selfie perfect folosind un faras banal. Trei tineri din Asia au demonstrat ca nu ai nevoie de echipamente scumpe pentru a reusi selfie-ul perfect. Astfel, folosind un faras, poti sa faci o fotografie de grup cu bani putini. Cei trei barbati, satui de femeile care iti faceau selfie folosind un prelungitor scump de telefon, au reusit acelasi efect cu ajutorul unui faras cu coada. Astfel, au setat telefonul pe temoporizator, apoi au pus telefonul in faras si au astetat declansarea camerei, potrivit RTV.net.

Uite cum arata prima Padure Verticala din lume! Un proiect cu totul neobisnuit, numit Padurea Verticala, a fost inaugurat recent la Milano. Este vorba de doua turnuri cu inaltimile de 112 si 80 de metri care gazduiesc 800 de copaci, cu inaltimi intre 3 si 9 metri, peste 4.000 de arbusti si 15.000 de plante. In plan orizontal, aceasta ar insemna o padure intinsa pe 10.000 de metri patrati. Blocurile vor fi locuite, iar arborii din balcoane vor feri locuitorii de poluarea intensa din orasul italian, scrie Click.