Iubitul i-a dat 50.000 de dolari sa se faca gonflabila. Ce te faci cand iubitul te insala cu o gonflabila? Te transformi si tu intr-una. O letona de 30 de ani a spart 50.000 $ (172.871 de lei) sa devina o papusa sexuala vie. Victoria Wild (30 de ani) a inceput sa se tuneze la cererea iubitului ei, obsedat de papusile gonflabile. Nemultumita de felul in care arata, tanara a acceptat imediat provocarea. Transformarea ei a inceput in 2011, cand Simon, care sta in Cannes (Franta), i-a platit cele trei implanturi mamare de 40.378$ (139.651 lei). Anul acesta, blonda si-a operat nasul, apoi si-a bagat botox in fata si acid hialuronic in buze, costurile lor ridicandu-se la 8.000 $ (27.668 lei). Iar pentru ca textura pielii sa fie cat mai apropiata de cea a papusilor sexuale, modelul face niste tratamente speciale, extrem de costisitoare. Desi Victoria nu simte aproape nimic cand e sarutata sau mangaiata, barbatul alaturi de care traieste din 2009 e ahtiat dupa formele ei din plastic. Letona ii satisface astfel toate fanteziile sexuale, iar Simon o rasfata in fiecare zi. Mai mult decat atat, ea jura ca nu se va opri aici, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Chinezii avertizati sa nu adopte prenume englezesti precum Dumbledore. Motivul? Ii va bantui. Principalul post public de televiziune din China i-a indemnat pe cetatenii acestei tari sa analizeze cu mare atentie prenumele englezesti pe care intentioneaza sa le adopte, pentru ca ar putea "sa se intoarca" impotriva lor si sa ii "bantuie". Potrivit postului CCTV, cetatenii chinezi ar trebui sa evite personajele fictive, numele cu posibile conotatii sexuale si cuvinte alese la intamplare precum "Dragon", "Fish" si "Lawyer", care ar putea "sa se intoarca" impotriva lor si sa ii "bantuie" si chiar sa primeasca "un telefon de la acea serioasa firma de avocatura din America", anuntaLibertatea.

O femeie s-a imbatat si a intrat intr-un rau sa faca o baie. Unde s-a trezit zece ore mai tarziu. Shen Ailan, o femeie de 57 de ani din China, a avut parte de o experienta de neuitat. Dupa ce a baut doua sticle de vodca, femeia s-a gandit ca ar fi bine sa faca o baie in rau, pentru a-si reveni din betie. nsa, planul ei nu a functionat tocmai ca pe roate. Femeia s-a aruncat in raul Yangtze, in orasul Huangshi, provincia Hubei, insa si-a pierdut cunostinta la scurt timp, potrivit Oddity Central. Zece ore mai tarziu, cand s-a trezit, Shen se afla la 75 de kilometri distanta de locul unde intrase in apa, in orasul Ruichang, provincia Jiangxi, informeazaStirileProtv.ro.

19 lucruri pe care niciun barbat nu le-ar recunoaste. Sunt unele lucruri pe care nu le vei auzi niciodata de la un tip. Barbatii au si ei lucruri pe care nu vor sa le recunoasca, desi le-au gandit nu doar o data. Site-ul Buzzfeed a realizat un clip in care mai multi tipi dau grai unor secrete ascunse de-ale barbatilor. In timp ce unul dintre protagonisti recunoaste ca "Nu imi place sa vorbesc despre sex cu alti tipi", iar altul se planga ca nimeni nu ii ia flori si lui, al treilea recunoaste ca a facut ceva considerat nu foarte masculin. "Mi-am facut pedichiura o data, a fost grozav". Un altul se confeseaza ca si-a planificat nunta inca din 1989, iar un alt tip se intreaba: "De ce nu pot sa port roz? Arat grozav in roz", scrieClick.

Porcul cu trompa si fara gura! Cum arata ciudata vietate. Cel mai ciudat animalut din lume s-a nascut de curand la o ferma din nord-estul Chinei: porcusorul cu trompa. Porcul cu trompa arata ca un hibrid intre un porc si un elefant, cu toate ca ingrijitorii de la ferma spun ca nu se pune problema de asa ceva, totul fiind doar o intamplare bizara, conform Mirror. Porcusorul s-a nascut insa fara gura si a murit la doar doua ore de la venirea pe lume. Ciudatul animalut a fost inghetat pentru a fi conservat, pentru unicitatea lui. Vara aceasta, chinezii au fost martorii unei alte ciudatenii a naturii. Un alt proc s-a nascut cu sase picioare si opt copite, anuntaLibertatea.