Productivitatea masculina, stimulata de stat! Mare e gradina initiativelor si multe ciudatenii isi gasesc loc in ea. Convins de ideea ca mariajul pe viata e depasit, deputatul rus Valery Seleznev a propus sa fie adoptata legea Macho. Aceasta ar presupune ca barbatii care au copii cu mai multe femei sa primeasca de la stat o indemnizatie speciala pentru merite deosebite in sporirea populatiei! Oare in lumina propunerii deputatului rus, cam cati bani ar trebui sa primeasca Ruben Lopez (22 de ani), membru al trupelor armate spaniole declarat recent cel mai frumos barbat din lume? Dupa legea ruseasca, la cate femei si-ar putea dori sa le faca urmasi, tanarul ar fi la un pas sa devina milionar, relateaza Libertatea.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce a putut sa-i iasa pe gura in fata altarului! Mireasa nu s-a mai putut abtine. Pentru doi tineri, cea mai fericita zi din viata lor a fost si cea mai amuzanta. O pereche de tineri si-au unit destinele in fata lumii, dar si a lui Dumnezeu. Aflati in biserica, in fata altarului, preotul rosteste juramintele pentru mire, iar tanarul nu trebuia sa faca altceva decat sa repete. "Eu, Andrew Paul Daniel Ingstrom, o iau pe Melissa Renee Warner sa-mi fie"clatita". Tanarul a incurcat "lawfully", care inseamna "in mod legal" cu "waffley", care se refera la un produs de patiserie. La auzul cuvantului, reactia miresei a fost de milioane. Daca toti cei prezenti se asteptau ca mireasa sa se enerveze, ei bine, s-a intamplat chiar opusul. scrie Click.ro.

Descoperirea extraordinara facuta intr-o casa din Marea Britanie. Are o vechime de 3.000 de ani. Expertii unei firme de licitatii din Marea Britanie au facut o descoperire extraordinara in sufrageria casei unei femei, care tocmai se mutase la un azil de batrani. Cand au mers sa vada casa si sa evalueze lucrurile din ea, specialistii au dat peste un sarcofag egiptean, cu o vechime de 3.000 de ani, potrivit Metro. "Mi s-a ridicat parul pe ceafa cand am vazut sarcofagul", a spus unul dintre specialisti, acestia considerand ca relicva a fost mormantul unui nobil, informeaza StirileProtv.ro

S-a casatorit cu iubita moarta! Gestul lui a cutremurat o lume intreaga. Pierderea unei persoane dragi este insuporbila, iar modurile in care oamenii incearca sa treaca peste decesul apropiatilor este, de multe ori, de neinteles pentru altii. Chadil Deffy, un tanar de 28 de ani din Thailanda, a simtit ca i se prabuseste lumea in momentul in care femeie cu care se iubea de 10 ani a murit intr-un accident. Sarinya Kamsook, iubita lui, urma sa ii devina sotie, dar soarta cruda a avut alte planuri, iar tanara si-a pierdut viata inainte sa apuce sa imbrace rochia de mireasa. Citeste mai mult pe Click.ro.

Un baiat de 11 ani a ucis un cerb albinos extrem de rar la o vanatoare. Reactiile starnite de gestul sau. Este, oricum, de mirare ca un copil a fost capabil sa vaneze, dar ceea ce este iesit din comun la acest caz este animalul pe care l-a ucis. Gavin Dingman, supravegheat fiind de tatal sau, Mick, a tintit cu arbaleta si a ucis un cerb tanar complet alb. Potrivit biologilor, unul din 100.000 de cerbi este albinos si tocmai de aceea in unele state din SUA vanarea lor este interzisa prin lege, potrivit Daily Mail, preluat de StirileProtv,ro. "Se simte acum ca un star rock. Toata lumea il suna. A fost cautat de toate emisiunile de vanatoare si toate revistele de vanatoare", a spus Mick Dingman.