O camera fixata pe o sticla de whisky, cel mai bun mod de a filma o nunta. Acesta e de departe cel mai bun mod de a revedea toata lumea prezenta la nunta ta. Nunta reprezinta unul din cele mai fericite momente din viata unui cuplu, iar familia si prietenii sunt de obicei prezenti in acea zi alaturi de miri. Un tanar a ales cel mai inspirat mod de a revedea persoanele care i-au fost alaturi in zi speciala. A montat o camera de filmat pe o sticla de whisky care a mers rand pe rand la toti invitatii. Ideea a fost foarte apreciata de cei prezenti si cu sigurana va ramane o amintire placuta in colectia noii familii create, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Caz macabru! Un geniu rus, hot si colectionar de cadavre. Noi detalii oripilante ies la iveala in cazul renumitului jurnalist si istoric rus Anatoly Moskvin, care a fost arestat dupa ce s-a descoperit ca acesta tinea ascunse trupurile a 150 de fetite pe care le dezgropase din morminte si le mumificase. Obsesia macabra a geniului rus Anatoly Moskvin bate orice scenariu de film de groaza de la Hollywood. Acesta a depozitat cadavrele in apartamentul sau din Nijnii Novgorod, transformandu- le intr-o colectie de mumii. Potrivit imaginilor date publicitatii de Ministerul rus de Interne, barbatul de 46 de ani imbraca scheletele sau cadavrele mumificate ale fetelor in rochii sau in costume bizare si le aranja peste tot prin casa. In plus, o inregistrare video facuta chiar de el arata ca le dadea mumiilor nume si chiar le organiza petreceri pentru zilele lor de nastere, anuntaLibertatea.

Miss Cehia te invita la o baie in bere. Te bagi? Iata ca exista un Paradis si pentru iubitorii de bere! S-a inaugurat recent la Praga un centru de tratament si relaxare exclusiv pe baza de produse din hamei. Mai mult decat atat, pentru cei timizi prima baie in bere se face in compania unei Miss. Traiasca berea! Baia in bere are o traditie de cateva secole in Cehia, unde exista peste 470 de sortimente. Cercetatorii o recomanda atat pentru intinerirea pielii, cat si pentru relaxare. Insa pentru cei care stiu sa aprecieze o halba inspumata, hotelul de patru stele Bernard, din centrul istoric al capitalei cehe, este un vis devenit realitate, informeazaClick.

Pedeapsa primita de o femeie din China, acuzata de furt. "A vrut sa-mi ia hainele, asa ca le-am luat eu pe ale ei". Yu Chung, o tanara de 28 de ani, din China, a primit o lectie, sub forma de pedeapsa, pe care si-o va aminti toata viata, dupa ce a furat mai multe haine dintr-un magazin din orasul Wenzhou. Yu a fost prinsa de Mei Hsueh, proprietara magazinului, in varsta de 39 de ani, care a luat decizia de a demonstra ca patronii de buticuri nu pot fi batjocoriti tot timpul, potrivit The Mirror. Astfel, cand a vazut ca hainele ii sunt furate, Mei a hotarat sa ia si ea, la randul ei, hainele de pe Yu. Dupa ce a dezbracat-o la bustul gol, Mei a tarat-o pe hoata in afara magazinului, pentru a fi umilita in public. In fata politistilor, patroana magazinului si-a motivat gestul spunand ca a vrut sa ofere o lectie, dar ca Yu a ajuns dezbracata si ca a tras-o de haine pentru a nu fugi, scrieStirileProtv.ro.

Hot macinat de remuscari! Ce a facut dupa ce a jefuit o benzinarie. Un hot din statul american Carolina de Nord, chinuit de remuscari dupa ce a jefuit o benzinarie, s-a intors dupa cateva ore la locul faptei si a returnat suma furata. Cyle Warren Abbott Jr. (23 de ani) si-a cerut iertare pentru gestul lui. El a marturisit politistilor ca avea nevoie de bani pentru a pleca din oras, in cautarea unui nou inceput, relateaza Associated Press. Barbatul a intrat, duminica, intr-o benzinarie din din orasul Eureka, inarmat cu un pistol, si i-a cerut vanzatorului sa-i dea toti banii din casa. La plecare, el a mai luat doua sticle de bere de pe raft. Cateva ore mai tarziu, cuprins de remuscari, Abbott si-a dat seama ca a facut o greseala si s-a intors la benzinarie, returnand mare parte din bani, anuntaLibertatea.

Au inventat marul acidulat. Foarte tare! Expertii de la firma Lubera din Marea Britanie au creat marul acidulat, potrivit "Daily Mail". Daca il bagi in apa, face bule, precum sucul acidulat, cand il vari in gura, te pisca! Numit Paradis Sparkling apple (marul acidulat Paradis-nr.), noul sortiment de mar a fost obtinut prin mutatii genetice, dupa ani de incercari. Acesta a fost pus in vanzare cu pretul de 34 de lire (191 de lei), pomul, dar poate fi comandat numai din Marea Britanie, informeazaClick.