Incredibil! A vrut sa prinda un peste, dar a pescuit ceva care l-a socat. Un barbat din Australia a prins cel mai neobisnuit peste din lume, captura lui provocand multe reactii de surprindere pe internet. Australianul se afla la pescuit, cand a observat ca undita incepe sa se miste. Bucuros cu gandul la o captura mare, a inceput sa traga pestele la mal. Insa cand a scos pestele din apa, barbatul a avut un soc, nevenindu-i sa creada ca un astfel de peste poate sa existe. Pielea acestuia nu avea solzi, aducand foarte mult cu pielea omului, iar fata pestelui e cu atat mai socanta, intrucat seamana izbitor cu chipul unui om, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul incredibil pentru care o studenta de 19 ani vrea sa se culce cu cate un barbat in fiecare oras din China: "Nu e nimic de care sa-mi fie rusine". O studenta de 19 ani a produs rumoare in China dupa ce a publicat un anunt pe un site de socializare, in care spunea ca vrea sa faca turul tarii si cauta barbati care sa-i plateasca cheltuielile. Mai exact, Ju Peng, din Shanghai, a anuntat sa este dispusa sa se culce cu cate un barbat in fiecare oras. Cei care doresc acest lucru ar trebui sa-i plateasca drumul, cazarea si cheltuielile pe care o sa le faca in respectivele orase. Tanara spune ca barbatii respectivi trebuie sa arate bine, sa fie tineri (maxim 30 de ani), inalti (peste 1,75 metri), generosi si, bineinteles, bogati, anuntaLibertatea.

Presedintele Frantei, atacat cu sani! Doua militante Femen au manifestat in fata presedintelui francez, Francois Hollande. Desigur, ele au demonstrat in sanii goi, asa cum obisnuiesc. Presedintele Frantei, Francois Hollande, si-a pastrat calmul si nu si-a pierdut zambetul, cand a fost "atacat" cu sanii goi de militantele de la Femen. Nu a spus decat: "Va inteleg". Hollande tocmai se pregatea sa vorbeasca, ieri, cu privire la decesul manifestantului Remi Fraisse, care a murit in circumstante neclare in timpul unei incaierari intre politie si cei care protestau ca si el impotriva construirii unui baraj in sud-vestul Frantei. Fetele de la Femen venisera sa proetsteze ca urmare a condamnarii uneia dintre colege pentru "exibare sexuala", informeazaClick.

Oamenii cred ca a descoperit fantana tineretii vesnice. Cum arata aceasta femeie la 67 de ani. Thailandeza Apasra Hongsakula este prima asiatica ce a castigat titlul de Miss Universe, in 1965. Pe atunci in varsta de 18 ani, ea a fermecat juriul cu frumusetea ei exotica. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult intre timp pentru Apasra Hongsakula... La 47 de ani dupa ce a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, ea este practic neschimbata. Are acum 67 de ani si inca intoarce toate privirile. Apasra a devenit o celebritate in tara ei si in Asia dupa ce a castigat cel mai mare si mai important concurs de frumusete. Varul reginei thailandeze s-a indragostit de ea si s-au casatorit, dar au divortat dupa cativa ani. Intre timp, a devenit femeie de afaceri si a prezentat concursuri de frumusete, scrieStirileProtv.ro.

Sexy sau grotesc? Cum arata aceasta femeie cand se dezbraca. Obsesia unei tinere de a arata precum un personaj de desene animate a mers atat de departe, incat timp de sapte ani s-a chinuit purtand corsete minuscule. Kelly Lee Dekay (27 de ani) si-a dorit intotdeauna sa arate precum Jessica Rabbit dar nu s-a multumit doar a-si vopsi parul sau a-si mari sanii. Dorinta cea mai mare a tinerei era sa aiba talia la fel de subtire ca a personajului de desene animate, asa ca a purtat, timp de sapte ani, corsete din ce in ce mai mici, anuntaClick.