Poliția Harghita dă comunicate de presă în versuri: "I-a dat cu-o scândură în piept, Ca să-i arate că-i deştept..." Metodă mai puțin obișnuită a Inspectoratului Județean de Poliție Harghita de a scrie buletinele de presă. Autorul nu este Păstorel, ci agentul șef al Centrului de presă din instituție, care de azi a început să facă un rezumat în versuri al faptelor cercetate de colegii săi. "I-a dat cu-o scândură în piept, Ca să-i arate că-i "deştept', Însă, aflând că-i cercetat, Abia acum s-a … 'deşteptat"!" Ce s-a întâmplat de fapt? Un localnic din comuna Lunca de Sus este cercetat penal, după ce şi-a lovit un consătean în piept, cu o scândură. Iar inspirația continuă pentru „poetul” Filip Gheorghe, în cazul a doi șoferi aflaţi sub influenţa alcoolului și care au fost identificaţi de poliţişti în localitățile Frumoasa şi Miercurea-Ciuc. Mai mult pe Digi24.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Pedeapsa aplicata fiicei sale pentru ca a mintit ca are 15 ani si si-a facut iubit pe Facebook. Tatal unei fete de 10 ani din Kentucky, Statele Unite, a luat o decizie ingenioasa dupa ce a descoperit ca fiica sa isi facuse un cont fals pe Facebook. Fata scrisese ca are 15 ani si chiar isi facuse un iubit. Tatal ei a vazut contul si i-a facut fetei o surpriza. I-a facut un tricou personalizat pe care scria: "Am 10 ani", iar pe spate: "Sunt in clasa a V-a", iar apoi a obligat-o sa il poarte la scoala. Mai mult, tatal i-a facut poze si le-a pus pe Facebook cu mesajul: "Fiica mea sustine ca e indragostita si iese cu un baiat, lucru pe care eu nu l-am permis. Iata care sunt consecintele faptelor ei". Detalii pe StirileProtv.ro.

Culmea prostiei. Împuşcat de propriul copil cu un pistol. Un tată ce nu poate fi considerat un model devine victima propriei prostii. Un scurt clip video poate fi considerat încă o dovadă a faptului că unii părinţi sunt inconştienţi. Un bărbat se laudă în timpul unei petreceri cu pistolul pe care îl deţine şi la insistenţele copilului său, îl înmânează acestuia. Din joacă, copilul îşi împuşcă tatăl, potrivit Click.ro.

Un tanar si-a scos la licitatie pe eBay sora fara noroc in dragoste. Ce a scris in anunt. O tanara fara noroc in dragoste, in varsta de 27 de ani, a fost "scoasa la vanzare" de catre familia ei pe eBay, in incercarea de a-i gasi o relatie stabila. Sammy Maalem, 27 de ani, care traieste in Cardiff, Tara Galilor, este singura de un an de zile, dupa ce a fost parasita de iubit. Fratele ei, Kyle, 28 de ani, s-a decis sa se implice in cautarea barbatului perfect pentru ea si a scos la licitatie o intalnire cu frumoasa lui sora, aceasta urmand sa iasa in oras cu cel care ofera suma cea mai mare, relateaza Daily Mail, citata de StirileProtv.ro.

Cum să joci ping-pong cu capul. Un nou sport face senzaţie printre tineri. Se numeşte headis şi are aceleaşi reguli ca un meci de tenis de masă, numai că se joacă cu ... capul. Noul sport pentru care se organizeaza deja Campionate Mondiale a pornit de la o glumă. În 2006, nişte studenţi din Germania au scos mesele de ping-pong pe terenul de fotbal şi au dat startul distracţiei. Integral peClick.ro.