Un motan a fost batut cu salbaticie de cativa tineri pentru ca "seamana cu Hitler". Cum arata dupa 5 luni de tratament. O pisica a fost batuta cu bestialitate pentru ca "seamana cu Hitler". La 5 luni dupa agresiune si-a revenit aproape complet si este acum sub tratament, iar veterinarii spun ca se va recupera aproape in totalitate. Baz, un motan de 7 ani, are blanita colorata in negru sub nas, iar pata seamana cu mustata fostului dictator nazist. Stapana lui Baz, Kristy Sparrow, 26 de ani, spune ca motanul a devenit tinta unui grup de tineri din cartier din cauza nefericitei lui asemanari, potrivit The Mirror. Pisica a fost lovita cu salbaticie si apoi aruncata intr-un tomberon, ramanand fara un ochi dupa incident. Dupa 5 luni in care nu s-a putut deplasa si a fost sub un tratament foarte strict, Baz poate iesi acum din casa, dar este tot timpul supravegheat de stapana sau de vecini, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Toti au crezut ca este decoratiune de Halloween, dar el se plimba prin oras cu capul mamei lui. De Halloween, in Statele Unite, toata lumea este obisuita sa vada pe strazi decoratiuni neobisnuite, felinare inedite si deghizari extrem de infricosaroare. Tocmai de aceea nimeni nu a banuit ca un craniu pe care un american il purta de par era unul real. Craniul ii apartine profesoarei Patricia Ward, care a fost decapitata de catre fiul ei ce avea grave probleme psihice. Ulterior, si acesta s-a aruncat in fata trenului, in gara din Long Island. Pana cand a venit politia, cadavrul femeii decapitate a zacut in vazul tuturor, oferind un spectacol sangeros. Pentru ca nu isi dadeau seama ca totul este pe bune, multi veneau sa atinga corpul inert, sperand ca este vorba despre un manechin foarte bine realizat, confirma Libertatea.ro.

Cercetatorii au inventat berea care nu provoaca mahmureala. O echipa de nutritionisti australieni a realizat un tip de bere care isi mentine gustul si efectul de socializare pentru cei care o consuma, fara sa duca insa la neplacuta stare de ameteala. Starea proasta pe care o avem dupa o noapte in care am consumat mult alcool este provocata si de faptul ca acesta creste productia de urina a organismului si astfel apare deshidratarea. Cercetatorii de la Institutul de Sanatate al Universitatii Griffith au adaugat electroliti (substante care modifica nivelul de apa din organism) in doua beri diferite, una tare si una cu mai putin alcool. Apoi aceste bauturi au fost date unor voluntari care tocmai terminasera un program de exercitii fizice solicitante. Berea mai putin tare, tratata cu electroliti, era de trei ori mai hidratanta ca o bere normala. Desigur, alcoolul nu ar trebui consumat in timpul unui efort fizic, pentru ca poate reduce modul in care percepem pericolul, dar berea este foarte des folosita pentru hidratare in aceste cazuri, scrie Descopera.ro.

Cerere in casatorie incendiara. Un student a dat foc colegiului unde invata doar ca sa-si ceara prietena de sotie. Un student din China a produs un dezastru in timp ce incerca sa isi impresioneze iubita - si nici macar n-a reusit sa o convinga sa-i accepte cererea in casatorie. Dim Xong Chien, student la Colegiul Vocational de Publicitate Liaoning din orasul Shenyang, a reusit sa-si ceara prietena de nevasta intr-un mod unic. Disperat ca iubita intarzie tocmai in seara cand voia sa o intrebe daca vrea sa se marite cu el, tanarul chinez a pus la cale un foc de artificii in parcul din fata Colegiului unde invatau amandoi. Din pacate pentru el, iarba a luat foc de la artificii, declansand un incendiu enorm, cu flacari inalte de 5 metri care s-au extins spre cladire. Pompierii din Shenyang s-au luptat ore intregi cu focul, reusind in final sa salveze cea mai mare parte a colegiului. Conducerea institutiei a anuntat ca ar putea sa nu ia masuri punitive impotriva studentului, dat fiind ca avea asigurare impotriva incendiilor, informeaza stirileprotv.ro.

O fetita care a participat la o filmare intr-o casa bantuita a fost exorcizata, dupa ce a fost posedata de demon. Povestea pare desprinsa dintr-un film de groaza, dar este cat se poate de reala. Gazda unei emisiuni pe teme paranormale, Zak Bagans, a realizat un documentar intr-o casa despre care se spunea ca e bantuita. La filmare au participat fostii rezidenti ai locuintei, care au trecut prin momente cumplite. Femeia, fosta proprietara a casei, a declarat ca imediat cum a intrat, a simtit cum ceva o loveste. Se auzeau sunete, pocnituri, iar fetita ei a inceput sa se comporte ciudat. Ajunsa inapoi acasa, tanara a inceput sa vorbeasca intr-un dialet necunoscut, infricosator, se purta anormal... parea cazuta dintr-un scenariu in care oamenii sunt posedati de demoni, scrie Libertatea.ro.