Mediciisunt in stare de soc: O fetita in varsta de cateva saptamani a ramas insarcinata! Doctorii de la un spital din Riyadh, din Arabia Saudita au fost de-a dreptul socati sa descoepre ca o fetita in varsta de o luna era insarcinata. Fetita in varsta doar de patru saptamani a fost nascuta prin cezariana de catre o femeie din Arabia Saudita care a suferit de constipatie severa in timpul sarcinii. Chirurgii care i-au inlaturat bebelusei fetusul din abdomen au dezvaluit ca este unul din cele mai rare cazuri pe care l-au intalnit.Am observat ca are stomacul umflat... testele au aratat ca are un sac in care e depozitat cu fetus. Am facut o operatie care a durat aproape patru ore. Fetusul avea in jur de 500 de grame si era de 12 cm lungime, scrieKanalD.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Biserica Catolica, scadalizata. O companie de pompe funebre din Polonia vinde sicrie cu ajutorul unor modele complet goale. "Sicriul nu ar trebui sa fie un obiect sacru. Este ultimul pat in care vei dormi, nu un simbol religios". Este argumentul unei companii din Polonia care s-a gandit sa foloseasca modele care au pozat complet goale pentru a vinde sicrie. Iar bizarul calendar cu femei dezbracate care pozeaza pe sicrie este pe cale sa devina un adevarat hit la nivel global, in ciuda opozitiei Bisericii Catolice, care s-a declarat scandalizata. Conducerea companiei Bartek Lindner s-a aparat spunand ca nu este o modalitate ieftina de a vinde sicrie, ci o incercare de a scoate in evidenta puterea, energia si eleganta feminina. Insa nici barbatii nu lipsesc din fotografii. Fotografiile au fost facute in Cracovia, una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Polonia, anuntaStirileProtv.ro.

Nu s-a spalat de 5 ani! Barbat obez, scos cu forta din casa. Traia intr-o mizerie crunta. Un barbat din Nurtigen, Germania, a fost scos cu forta din casa, de unde nu mai iesise de ani buni. Omul, in varsta de 65 de ani, suferea de obezitate, avand aproape 170 de kilograme, si traia intr-o mizerie de nedescris. Pompierii care au venit la fata locului pentru a-l ajuta au fost nevoiti sa-l scoata din locuinta pe geam si sa poarte masti de gaze, mirosul fiind insuportabil, scrie Daily Mail. Bolnavul nu se mai spalase de cinci ani, nu se ridica din pat si era inconjurat de recipiente de mancare pline de viermi. "Am intrat in gunoaie pana la genunchi, in casa. Peste tot erau viermi. Mirosul nu poate fi descris", a declarat unul dintre pompierii care au participat la misiunea de salvare a batranului, informeazaClick.

Constructii atat de bizare, incat nici nu iti vine sa crezi ca acestea chiar exista in realitate. Faptul ca orice arhitect isi doreste sa aduca la viata o cladire ce n-a mai fost construita niciodata in lume este ceva de inteles, dar ca astfel de idei fanteziste chiar prind contur in realitate, primind o utilitate functionala este un lucru remarcabil. Cine are meritul pentru materializarea constructiilor iesite din comun, arhitectul, inginerul sau constructorul, devine mai putin relevant atunci cand acestea sunt terminate si indeplinesc toate normele de siguranta. Pe langa proiectele care implica finete si efort de mare amploare, in lista celor mai bizare constructii din lume, Bored Space a inclus si acele cladiri care desi aparent simple, sunt cu adevarat iesite din comun, scrieEVZ.

Se intampla in China! Ce lucru dezgustator isi pun oamenii in cafea. Ei cred ca asa se vindeca de boli grave. China este recunoscuta pentru ciudateniile pe care le consuma locuitorii ei. Acum acestia au descoperit o noua combinatie ciudata, care le da fiori celor care mananca "normal". va vine sa credeti sau nu, mai nou, chinezii beau cafea cu excremente de animale. Motivul este halucinant: ei spun ca, in acest fel, se pot proteja si chiar vindeca de diverse boli grave, precum cancerul, anuntaKanalD.