Au aterizat de urgenta dupa ce a explodat toaleta avionului. Pasagerii unui avion Virgin Australia au avut parte de cel mai imputit zbor din viata lor. Toaleta aeronavei a explodat la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Los Angeles. Excrementele s-au deversat peste tot, iar toti cei aflati la bord au fost nevoiti sa stea trei ore un miros ingrozitor, pentru ca mastile de oxigen n-au mai facut fata. Avionul, care se deplasa spre Sydney, a fost intors din drum si a aterizat de urgenta, iar persoanele au fost transferate spre un alt zbor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Barbatul din Marea Britanie care nu a mai purtat pantofi sau sosete de 50 de ani. Ce parere are sotia lui. Pete Mckenzie, in varsta de 69 de ani, din orasul englez Birmingham, este un fel de legenda locala, totul datorita faptului ca nu a mai purtat ciorapi sau pantofi de 50 de ani. "Nu ma mai incalt pana in ziua cand voi muri", spune Pete, adaugand ca sotia sa l-a vazut maximum de doua ori incaltat, insa fiica lui sau nepotii niciodata, potrivit Oddity Central. Britanicul este atat de pornit impotriva incaltarilor si a ciorapilor incat pana si la nunta lui, in urma cu 44 de ani, a mers in picioarele goale. De altfel, sotia lui nu este deloc deranjata de obiceiul lui. "De cand tin minte, niciodata nu mi-a placut sa am ceva in picioare. Intr-o zi, pe cand aveam 16 ani, mergeam spre casa si m-am descaltat si am aruncat pantofii peste pod", a povestit barbatul, anuntaStirileProtv.ro.

I-au scos din burta un peste viu de 60 cm. Chirurgii unui spital din Brazilia au fost socati sa gaseasca in sistemul digestiv al unui pacient un peste rapitor viu, lung de 60 de centimetri, cu o forma asemanatoare sarpelui, scrie publicatia britanica "Daily Mail". Pestele, o danghila, i-a fost extras din abdomen. Acesta poate ajunge la dimensiunea de 1,25 de metri. Animalul era inca viu cand a fost extras, dar a fost eutanasiat ulterior. Dupa cum se vede in video, personalul medical rade si chiuie in timpul extractiei chirurgicale. Pacientul s-a aratat deranjat ca a fost filmat fara permisiunea sa. Spitalul a interzis folosirea telefoanelor mobile in salile de operatie si a lansat o ancheta, informeazaClick.

Cat costa o partida de sex cu o virgina! Virginitatea este la mare pret in Cambodgia si in alte tari asiatice, astfel ca numerosi barbati sunt dispusi sa plateasca sume enorme pentru a face sex cu o femeie "neatinsa". Multe astfel de tranzactii intre domni doritori de sex cu virgine si victimele lor sunt puse la cale de femei care, in Cambodgia poarta numele de "mamasan". In capitala Cambodgiei, virginitatea are un pret mai mare decat aurul. Aici, barbati cu stare, platesc mii de euro - - 3.000 de dolari - pentru a dezvirgina o fata, astfel ca "traficul de virgine" a ajuns o afacere prospera in aceasta tara. Insa nu toate fetele sunt traficate. Multe dintre ele isi vand virginitatea in incercarea disperata de a strange bani pentru a asigura un trai decent sau un tratament costisitor unuia dintre membrii familiei, scrieLibertatea.

Scena de groaza! A intrat goala in biserica, cu un prunc in brate. Ce a impins-o la acest gest. O femeie a fost filmata in Siberia intr-o scena care pare desprinsa cu un film horror. In ciuda gerului naprasnic (afara erau -12 grade), femeia, care nu pare sa aiba mai mult de 40 de ani, a renuntat la haine si a iesit la plimbare complet goala. In brate, ea avea un sugar care plange, dar nu se oboseste sa il linisteasca. Cu o pasivitate de speriat, ea se indreapta spre o biserica si, dupa ce face cateva matanii, intra linistita in lacasul de cult de rit ortodox. Cand au vazut-o, credinciosii au facut ochii mari, iar femeia a avut o explicatie halucinanta pentru gestul ei, anuntaClick.