A lesinat cu capul blocat in liftul pentru mancare. Momentele groaznice prin care a trecut o chelnerita neatenta din Rusia. Renata Kovalyova, o chelnerita de 32 de ani, din orasul rus Saratov, a avut parte de o intamplare groaznica, dupa ce a fost neatenta si a ramas cu capul blocat in liftul pentru mancare al restaurantului in care lucra. Femeia s-a intins sa ia farfuriile cu mancare din lift, moment in care acesta a inceput sa se miste, iar capul i-a ramas blocat intre tavanul ascensorului si podeaua camerei in care se afla, potrivit Daily Mail. Dupa ce s-a zbatut o vreme, strigand dupa ajutor, Renata a lesinat. Din fericire pentru ea, inainte de a-si pierde constiinta, urletele au fost auzite de colegi, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un pui de elefant a infruntat singur 14 lei infometati. Uite cum a reusit sa supravietuiasca! Incidentul a fost surprins de jurnalistul Jesse Nash, care participa la un safari impreuna cu un grup de prieteni, relateaza publicatia americana New York Post. Puiul de elefant, in varsta de aproximativ 1 an, a reusit sa suprapretuiasca in mod miraculos, desi a fost atacat de 14 lei infometati. Mai mult, imaginile arata ca la un moment dat elefantul avea doua leoaice in spate, insa acestea nu au reusit sa-l doboare, potrivit Libertatea.ro

Greu de crezut: La ce foloseste scrumul de tigara. Ani de zile oamenii de stiinta au dezbatut problemele nascute din cauza tigarilor. Acum a fost descoperit si un efect benefic, dar nu pentru organism, ci pentru mediul inconjurator. Potrivit Daily Mail, care citeaza un raport al Academiei de Stiinta din Beijing condus de expertul Jiaxing Li, scrumul de tigara va putea fi folosit intr-un mod greu de crezut pana acum. Oamenii de stiinta vor putea filtra cu ajutorul acestui scrum arsenicul din apa, folosind metode speciale de tratare a apei. Folosind scurmul, acestia au reusit sa filtreze peste 96% din arsenic, impingand procentajul sub limita maxima impusa de Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie EVZ.ro.

Aveti grija cui dati bani! In SUA, o femeie gravida a fost filmata in timp ce era luata de la cersit cu un Mercedes. Un american a inregistrat o femeie gravida care dupa ce a cersit pe marginea unei strazi din San Diego, California, s-a urcat intr-un Mercedes Benz. Aveti grija cui dati bani! In spatele cersetorilor sunt de multe ori persoane mai bogate decat cei care vor sa-i ajute. Este cazul unei tinere mame din Statele Unite. Femeia, gravida intr-un stadiu avansat, s-a asezat pe marginea unei strazi din San Diego avand in mana un carton pe care scria: "Ajutati-ma, va rog!" Era insotita si de un copil de cativa anisori, scrie stirileprotv.ro.

A fost in Rai si s-a intors. Ce a avzut pe lumea cealalta iti va ingheta sangele in vene. O femeie din Florida a trecut prin cea mai ciudata experienta din viata ei. Dupa ce a nascut si a intrat in stop cardiac, proaspata mamica spune ca a vazut lumea de dincolo. "Imi amintesc ca am vazut un spirit, care cred ca era tata. Era o lumina in spatele lui si multe alte spirite in jurul lui", a povestit Ruby, care a adaugat ca o forta a oprit-o spunandu-i ca nu poate inainta. "Am fost moarta. Sotul mi-a spus ca eram rece ca gheata, pielea avea culoarea gri, iar buzele, fara culoare. Nu stiu de ce mi s-a dat aceasta sansa, dar sunt recunoscatoare pentru asta", a mai povestit femeia. Medicii spum ca nu au nici o explicatie pentru supravietuiea pacientei, scrie Libertatea.ro