S-au intalnit prima oara si s-au privit de la o diferenta de 1.89 metri. Cel mai inalt om, fata in fata cu cel mai mic. O intalnire a extremelor a avut loc atunci cand cel mai inalt om de pe planeta s-a intalnit, fata in fata, cu cel mai mic. Evenimentul a fost cu atat mai interesant cu cat cei doi s-au vazut pentru prima data cu ocazia Zilei Internationale a Recordurilor Guiness, scrie Daily Mail, citat de StirileProtv.ro. Diferenta de 1 metru si 89 de centimetri nu a reprezentat un impediment in legarea unei prietenii speciale atunci cand Sultan Kosen si Chandra Dangi s-au vazut pentru prima oara.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost declarata moarta, dar ce s-a intamplat la morga a socat pe toata lumea! Surpriza de proportii. O batrana din Polonia, care a fost declarata moarta, s-a trezit dupa 11 ore, la morga. O poloneza in varsta de 91 de ani al carei deces fusese constatat la domiciliu de catre un medic si fusese transportata la morga s-a trezit dupa 11 ore, relateaza Mediafax, preluat de Libertatea.ro. Janina Kolkiewicz, din satul Ostrow Lubelski, din estul Poloniei, s-a trezit in camera frigorifica de la morga, spre stupefactia angajatilor, care au observat ca un sac de plastic de culoare neagra se misca.

I-a promis ca se va casatori cu un baiat frumos, de 20 ani. Tanara a chemat politia cand si-a vazut mirele: cum arata acesta. O adolescenta din Arabia Saudita a chemat politia dupa ce tatal ei i-a promis ca se va casatori cu un baiat aratos de 20 ani, insa la nunta a schimbat mirele cu un prieten de-al lui de aproape 100 de ani. Fata, in varsta de 17 ani, a acceptat ofera tatalui ei de a se casatori cu un tanar de 20 de ani, baiat pe care l-a si intalnit, la domiciliul acestuia. Citeste mai mult pe StirileProtv.ro.

Cum se distreaza un celebru cuplu: picnic in cimitir! Actrita americana Jennifer Aniston a dat din casa si a povestit ca se relaxeaza alaturi de partenerul ei de viata, Justin Theroux, organizand picnicuri romantice in cimitir. Atat Jennifer Aniston, cat si logodnicul ei, Justin Theroux, sunt actori de succes si cu agende de lucru extrem de incarcate, insa prefera sa isi petreaca timpul liber intr-un mod inedit. Astfel, cei doi organizeaza adesea picnicuri romantice in cimitire, potrivit Libertatea.ro.

Primul catel din Romania care a zburat cu parapanta, angajat la Salvamont. Viata de caine este plina de aventura, mai ales cand e vorba despre unul angajat cu acte in regula la Salvamont. Helios, un Border Collie, a devenit astazi primul catel din Romania care a zburat cu parpanta. Trebuie sa treaca prin tot felul de experiente, ca sa nu se teama de nimic, a explicat partenerul lui de interventii. Helios, primul caine din Romania care a zburat cu parapanta, a simtit de la bun inceput ca stapanul lui, seful Salvamont Arges, ii pregateste ceva, informeaza Digi24.ro.

O turma de mistreti a oprit traficul langa padurea Baneasa. Ce trebuie sa faceti daca va intalniti cu salbaticiunile. Soferii care au circulat dimineata pe o sosea din nordul Bucurestiului, in vecinatatea padurii Baneasa si a ambasadei Statelor Unite, au fost opriti din drumul lor de o turma de mistreti. Oamenii sunt de vina pentru aceste intalniri, spun vanatorii. Noile cartiere rezidentiale s-au extins prea mult si au tulburat salbaticiunile. Gabriel este ospatar la un restaurant aflat in apropiere de Aleea Privighetorilor, acolo unde au fost vazuti mistretii. Povesteste ca vizitele porcilor salbatici sunt dese, relateaza Stirile Protv.ro.