Indianul Kishan Valaiah Ayula e cel mai tare inghititor de sabii. Kishan Valaiah Ayula este cunoscut in lumea intreaga datorita abilitatii sale de a inghiti cat mai multe sabii. Indianul care a intrat si in care recordurilor a realizat o sedinta foto cu una dintre reprezentatiile sale. Barbatul de 47 de ani a fost fotografiat in timp ce inghitea 22 de sabii de acelasi fel, una mai ascutita ca alta. Fara sa para vreun moment ca ar face vreun efort, Kishan Valaiah Ayula a grupat sabiile astfel incat acestea sa-i incapa pe esofag. Si a reusit, iar sedinta foto a fost una de exceptie, scrie Libertatea.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ramai crucit. Povestea calugarilor tibetani care pot sta pe un ou fara sa-l sparga. Legende despre capacitati extraordinare ale preotilor tibetani si despre performantele uluitoare pe care le poate atinge corpul uman in urma unei intense pregatiri si stari de meditatie au impanzit lume occidentala de sute de ani. Nu este un secret ca in templele si manastirile din Asia, initiatii pot reusi lucruri care ar putea fi imposibile pentru oamenii de rand. Citeste mai mult peRTV.net.

Nu zice "mama", dar are Rolex de 15.800 de lei. Nici nu a apucat sa vina pe lume ca mamicuta ei i-a cumparat un ceas Rolex de colectie de 2.800 de lire sterline si noua carucioare de 1.450 de lire sterline fiecare. Asa ca, la nici 5 luni, micuta Romany Rose Rowland se lauda cu o zestre de aproape 25.000 de lire sterline (137.172 de lei). Nimic nu se compara cu bucuria venirii pe lume a primului copil. Bine, dar unora le ia si mintile. Asa spun rautaciosii si despre britanica Witney Rowland, de 20 de ani, care a cheltuit o avere pentru a-si rasfata bebelusul, scrieClick.ro.

Cum reactioneaza o gorila pusa fata in fata cu un bebelus de 18 luni. Intalnirea a fost repetata dupa 25 de ani. Imagini emotionante au facut inconjurul lumii, asta dupa ce, la mai bine de 24 de ani, o femeie se reintalneste cu animalul de care o leaga o experiente cel putin emotionanta. Tansy avea numai 18 luni atunci cand tatal ei i-a facut cunostinta cu Djalta, o gorilla de peste 136 de kilograme. Cu toate acestea, a fost o atractie inexplicabila, marturiseste barbatul, care a imortalizat momentul pentru a-i arata fiicei sale experienta avuta, relateaza Daily Mail, citat deStirileProtv.ro. Animalul se afla atunci la Parcul "Aspinalls Howlett", din Kent, Marea Britanie, iar atunci cand bebelusul si gorila s-au aflat fata in fata, oamenii din jur au fost impresionati de modul protectiv in care animalul a reactionat in prezenta copilului.

Ce a patit o tanara de 22 de ani dupa ce si-a facut manichiura. O femeie din Marea Britanie traieste o adevarata drama dupa ce a aflat ca este infectata cu virusul HIV. In mod socant, ea nu a luat acest virus prin sex neprotejat, ci prin dupa ce si-a facut manichiura. Tanara de doar 22 de ani a fost diagnosticata cu virusul HIV, fara sa stie. In mod socant, femeia nu a facut sex neprotejat, insa a folosit aceleasi ustensile pentru a-si face manichiura ca si verisoara sa, care era purtatoare de HIV, potrivit Daily Mail, citat deRTV.net.