A intrat in coma din cauza unui tampon! Cum a fost posibil asa ceva. Joanna, in varsta de 27 de ani, a suferit de simdromul de soc toxic dupa ce a folosit un tampon. Tanara a intrat in coma, iar cand s-a trezit nu si-a mai recunoscut familia si copiii. Simdromul de soc toxic este o afectiune foarte rara, dar si foarte periculoasa. Boala i-a afectat acesteia mai multe organe interne, incluzand plamanii, rinichii si ficatul. In plus, Joanna si-a pierdut din par si unghii. Boala s-a instalat usor, ea crezand ca este racita si de asta se simte rau. Dupa cateva zile, a ajuns la spital in stare de inconstienta. Astfel, doctorii au decis sa o bage in coma indusa pentru ca organismul ei sa poata lupta cu bacteria care ii dobora trupul. Au trecut opt zile, timp in care aceasta a stat in coma, iar in momentul in care s-a trezit, nu avea amintiri, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Povestea impresionanta a femeii din SUA care are 34 de copii. "Am facut o cariera din maternitate". O femeie din SUA si-a deschis usile casei pentru a-si spune incredibila poveste si, poate, a inspira si alte femei. Americanca se declara de cariera mama si are pana acum nu mai putin de 34 de copii. Jeane Biggs si sotul ei, Paul, au adoptat in ultimii 30 de ani 29 de copii. In plus, au devenit parinti biologici de cinci ori. Multi dintre copiii adoptati de cuplul din Falling Waters, West Virginia, sufera de boli grave sau dizabilitati. "Imi face placere. Aceasta este cariera mea. Le spun copiilor mei: 'Sunteti chiar aerul pe care-l respir, asa ca am nevoie de voi, am nevoie de acest oxigen'", a spus Jeane Briggs, in varsta de 58 de ani, anuntaStirileProtv.ro.

Americanii au robo-politisti pe strada. Milionarii din Silicon Valley, California, vor dormi linistiti de-acum, dupa ce si-au tras politisti-roboti in oras. Knightscope are o greutate de 136 kg si o inaltime de 1,5 m, fiind foarte rezistent la orice tentativa de distrugere. Politistul-mobil detine un sistem de ghidare prin laser care creeaza o harta 3D, ce este folosita atunci cand patruleaza. Gratie celor patru camere video, care pot scana pana la 1.500 de cadre pe minut, nici o infractiune nu-i va scapa. Datele vor fi transmise apoi la dispecerat, pentru a permite adevaratilor oameni ai legii sa intervina, informeazaClick.

Pensionarele au ajuns sa se prostitueze! Vezi cum isi atrag clientii! Ajunse la pensie, dupa o viata de munca, batranele din Coreea de Sud ajung sa moara de foame. Pensiile sunt mici, copiii lor nu au cum sa le intretina, iar unele femei, trecute de 50 de ani, recurg la prostitutie pentru a putea supravietui. Parcul Jongmyo din Seul e plin de pensionare care vand energizante Bacchus, iar pe langa acestea, le ofera domnilor partide de sex. Prostituatele, care au devenit deja celebre, au varste cuprinse intre 50 si 70 de ani si sunt nevoite sa se vanda pentru a supravietui. "Sunt multumita daca strang suficient cat sa mananc trei mese pe zi. Am 60 de ani, nu-mi ajunge pensia, iar copiii mei nu au bani sa ma intretina", povesteste una dintre bunicile supranumite "Bacchus Ladies". Autoritatile stiu ce se intampla, deoarece totul se desfasoara fara ascunzisuri, dar nu iau nici o masura, scrieLibertatea.

Nu o sa iti vina sa crezi ce i-a crescut acestei femei intre sani. O femeie din China a fost diagnosticata cu o afectiune la sani, motiv pentru care i s-a recomandat un tratament pe baza de masaj cu ulei. Femeia a primit in 2012 un diagnostic ciudat. Sanii ei cresteau anormal, si din aceasta cauza a fost nevoita sa foloseasca un ulei special pentru masarea lor. In urma tratamentului prescris de medici, Xi Cao a fost asigurata ca s-ar putea sa-i creasca si sanii. Doar ca lucrurile s-au complicat, aceasta observand o usoara iritatie in zona sanilor si a cerut un alt tip de ulei, anuntaClick.