Mireasa s-a imbracat cu aur de 700.000 de dolari. O indianca a vrut sa straluceasca la propriu in ziua nuntii. Mireasa, a carei identitate nu a dorit sa si-o dezvaluie, a purtat pe ea o intreaga colectie de bijuterii din aur. Valoarea lor totala s-a ridicat la aproximativ 700.000 de dolari (circa 2,5 miliarde de lei) si, ca sa fie sigura ca nu o vor "curta" hotii, a fost pazita non-stop de politisti. Fiica a unui bijutier din orasul Tirupati, India, tanara s-a sprijinit mereu de domnisoare, pentru ca risca sa cada din cauza celor 10 kg de aur de pe ea, noteaza click.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Conspiratia Rhodes Trust: Lumea condusa de albii cei bogati. Una dintre cele mai controversate si disputate teorii conspirationiste este aceea conform careia lumea este condusa de mai multe foruri superioare care au ca scop o adevarata instaurarea a "domniei albilor bogati si atotputernici". Subiectul unui imperiu global condus de anglo-saxoni de religie protestanta si puternici financiar, starneste si astazi dezbateri interesante. Unul dintre aceste cercuri de putere globalista este Rhodes Trust, un fel de asociatie semi-oculta, fondata de Cecil Rhodes, un magnat si politician britanic ale carui idei si principii pot fi usor deslusite in politica anglo-britanica si nord-atlantica din prezent. Cecil Rhodes a fost un mare bancher si om de stat a carui mare ambitie personala a fost aceea de a duce imperialismul anglo-saxon la apogeu. Pur si simplu, acest om pe cat de important, pe atat de putin cunoscut, vroia ca lumea intreaga sa se afle sub dominarea Marii Britanii si a aliatului sau satelit, Statele Unite ale Americii. Cu atat mai mult, cu cat in epoca in care a trait, colonialismul putea fi implementat in timp ce liderii occidentali puteau la randul lor sa acumuleze averi uriase si sa-si consolideze puterea executiva, militara si economica, informeaza descopera.ro.

Hartile secrete ale Sarmisegetuzei. In 1993, Romania demara o ampla campanie de punere in valoare a cetatilor dacice de la Gradistea si verificarea unor informatii ale itoricilor antici, care spuneau ca pe acesti munti ar fi existat un oras al dacilor. Un studiu multidisciplinar efectuat la fata locului a pus in evidenta faptul ca sub ceea ce este acum decopertat exista intr-adevar un oras intins pe o suprafata de peste 200 de kilometri patrati. Cercetarile au fost demarate de Ministerul Lucrarilor Publice, Ministerul Culturii si Ministerul Cercetarii. Ele aveau drept scop delimitarea fizica a complexului de fortificatii prin alte metode decat sapaturile arheologice. Rezultatele, care nu au fost date oficial publicitatii, sunt uluitoare. Fortificatiile nu reprezinta doar cetati disparate asezate pe culmile muntilor, ci un ansamblu compact, o asezare militaro-civila montana, cu mai multe nuclee, intinsa pe o suprafata de 200 de kilometri patrati. Majoritatea vestigiilor sunt inca acoperite de pamant, scrie efemeride.ro.

Imagini socante! Exorcizare filmata prin gaura cheii. Clipul care a facut inconjurul lumii si despre care s-a spus ca a fost filmat in timpul unei exorcizarii s-a dovedit a fi unul real. Acest fapt a fost confirmat chiar de preotul care a participat. Imaginile filmate prin gaura cheii au fost postate pe Youtube unde clipul a fost vizualizat de sute de mii de oameni. Cel care l-a postat a declarat ca este o inregistrare facuta la Biserica Fecioara Maria dintr-un sat ceh. Barbatul sustine ca a auzit tipete inumane si cand a vazut ce se intampla a filmat totul. Ulterior, preotul care apare in inregistrare a confirmat faptul ca era vorba despre o exorcizare, noteaza Libertatea.ro.

Cele mai ciudate 50 de superstitii din Romania si din intreaga lume. Superstitiile au insotit fidel omenirea inca de la inceputurile sale pierdute in adancul istoriei. Nici in prezent, superstitiile nu dau inapoi, ci din contra supravietuiesc si se adapteaza in cele mai diverse si neasteptate moduri. Unele dintre ele sfideaza ratiunea, altele par de-a dreptul scandaloase si de neacceptat, unele sunt nevinovate si deseori hazoase, in timp ce altele oripileaza in mod direct si fara menajamente. Toate acestea sunt superstitiile care refuza sa moara si pe care alegem sa le pastram, cel mai adesea din amuzament sau din dorinta de a ne pastra o parte a specificului national. 1. In India se crede si in prezent ca masturbarea duce invariabil la impotenta sexuala 2. In Japonia, pe de alta parte se crede ca masturbarea creste coeficientul de inteligenta al barbatilor, pe motiv ca acestia se pot concentra mai usor daca s-au masturbat recent. Continuarea in descopera.ro.