Ce a facut un barbat care a castigat 11 milioane de euro la casino. Incredibil! In timp ce milioane de oameni viseaza sa se imbogateasca la cazino, un batranel din Marea Britanie... s-a lipsit de 11 milioane de euro. Omul a bagat 13 lire (n.r 16 euro) la un aparat de jocuri din Las Vegas si a castigat nici mai mult, nici mai putin de 9 milioane de lire (n.r 12 milioane euro). Totul, in mai putin de cinci minute! Impresionanta nu este insa doar aceasta intamplare norocoasa, cat mai ales decizia pe care castigatorul a luat-o dupa ce s-a vazut milionar, scrie The Mirror. Omul, al carui nume nu a fost dezvaluit presei, a decis sa doneze absolut totii banii catre fundatii de caritate. Norocosul, ce, potrivit declaratiilor facute de purtatorul de cuvant al cazinoului, avea aproape 60 de ani si nu mai fusese niciodata in acel local, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ideea originala a unei agentii imobiliare din Olanda. Posibilii cumparatori fac turul casei intr-un rollercoaster. Agentii imobiliari si vizitele obisnuite ale unor proprietati atunci cand sunteti in cautarea unui camin nou ar putea fi de domeniul trecutului, in curand. Si asta datorita unei idei originale care apartine unei agentii imobiliare din Olanda. Vizitatorii nu trebuie decat sa urce intr-unul dintre trenuletele puse la dispozitie si circuitul complet al casei va fi unul distractiv, dar in acelasi timp cat se poate de cuprinzator, relateaza Daily Mail. Rollercoaster-ul instalat in locuinta din Olanda are un traseu foarte bine stabilit, astfel incat cei interesati sunt intai plimbati pe la subsolul casei, dupa care ajung la parter, urmand mai apoi sa treaca prin fiecare incapere in parte, anuntaStirileProtv.ro.

A stat o ora in burta sarpelui. Asta da, curaj! Un american s-a lasat mancat de viu de un sarpe urias, punandu-si in pericol propria viata. Scopul: voia sa filmeze cum se simte hrana in pantecul unui sarpe-gigant. Paul Rosolie a trait cele mai intense clipe din viata lui. Biologul de 30 de ani a devenit hrana pentru un anaconda de 7,6 metri lungime, chiar in padurea amazoniana. Pentru asta, barbatul si-a luat toate masurile de precautie impotriva reptilei pe care el insusi a ales-o. Rosolie si-a creat un costum special din fibra de carbon, ca sa supravietuiasca stransorii sarpelui si enzimelor digestive din stomac, informeazaClick.

S-au furat 100 de creiere umane de la Universitatea Texas. De ce ai fura creiere umane? Profesorii de la Universitatea Texas din Austin, SUA, au anuntat ca 100 de creiere umane, pe care le tineau in borcane cu formol in pivnita, au fost furate. Mai mult, unul din ele se pare ca i-ar fi apartinut celebrului criminal Charles Whitman, fost puscas marin care in 1966 a deschis focul in campusul universitatii si ucis cu sange rece 16 oameni, printre care si pe mama, si pe sotia sa. Reprezentantii Universitatii sustin ca le-au mai ramas insa inca 100 de astfel de organe din colectia pe care o detine de peste 30 de ani si care le-a fost donata de spitalul de stat. Totodata, ei au precizat ca creierele ramase au fost mutate intr-un loc mai sigur, pentru a putea fi folosite in continuare ca obiecte de studiu. Oamenii legii au demarat o ancheta in acest caz pentru a investiga disparitia acestora, scrieLibertatea.

Descoperirea care i-a uimit pe cercetatori! Ce au gasit pe fundul unui lac din Turcia. Ruinele unui vechi lacas de cult bizantin au fost descoperite la aproximativ 20 de metri de tarm, in lacul din Iznik din apropierea orasului Bursa. "Am gasit ramasitele unei biserici. Are plan de bazilica si trei nave", declara Mustafa Sahin, profesor de arheologie la Universitatea Uludag din Bursa, conform turismistoric.ro. Fundatia bisericii zace sub o apa de adancime medie undeva la 1,5 metri. Sahin mai adauga ca ruinele amintesc de Hagia Sophia din Iznik, fiind posibila o datare din secolul al V-lea p.Hr. Structura a fost descoperita in timpul unor fotografieri aeriene a orasului, in vederea realizarii unui inventar de artefacte istorice si culturale. Dupa eveniment, universitatea a informat directorii de la Muzeul Iznik, precum si Ministerul Culturii si Turismului, solicitand protejarea sitului, anuntaClick.