Friptura stradala pregatita de angajatul unui restaurant din SUA. A fost concediat imediat ce imaginile au ajuns pe internet. Imagini incredibile surprinse pe o strada din San Francisco. Angajatul unui restaurant a fost filmat in timp ce se folosea de o metoda neconventionala pentru a dezgheta o halca de carne. Mai exact, barbatul a fost filmat in timp ce dadea cu bucata de carne de trotuar, cu scopul de a o pregati pentru a fi servita clientilor, potrivit New York Daily News, citat de Stirileprotv.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Misterul pisicii verzi! O noua specie sau victima? Locuitorii orasului Varna au fost cu adevarat ingroziti de pisica verde care se plimba pe strazi. Initial au crezut ca este victima unor experimente, insa misterul se adanceste.In statiunea bulgara Varna, locuitorii au avut parte de o surpriza incredibila: o pisica verde care se plimba pe strazi. Integral pe Realitatea.net.

Aleea cu guma. Aici sunt cei mai multi microbi din lume. Peretele cu Guma din Seattle, SUA, este unul dintre cele mai infectate de germeni puncte turistice din intreaga lume. Cu toate acestea, "aleea cu ciunga" atrage anual sute de mii de turisti. Aceasta a inceput sa fie "tapetata" la debutul anilor '90, atunci cand oamenii, plictisiti de statul la coada pentru cumparare biletelor la teatru de la casa din apropiere, isi lipeau gumele de mestecat pe perete. Aleea se intinde de-a lungul a 20 de metri, iar in unele locuri, coloratele gume de mestecat sunt lipite in asa fel incat sa creeze anumite figuri, scrie Click.ro.

Visul unei romance: 300 km prin ger, intr-o sanie trasa de caini. Ioana Negrut din Oradea poate lua startul intr-unul dintre cele mai dificile concursuri din lume. Voturile de pe Facebook o vor urca la 25 de ani intr-o sanie trasa de caini peste 300 de kilometri, prin gerul Scandinaviei. Nu este o simpla calatorie, ci unul dintre cele mai dure concursuri din lume. Vezi mai mult pe Digi24.ro.

A umblat 7.000 de kilometri pentru a-si cere iubita in casatorie, iar acum mesajul sau poate fi vazut din spatiu. A vrut ca cererea in casatorie sa fie speciala si cum ingeniozitatea unora pare sa nu fi lasat multe optiuni neincercate pana in prezent, un barbat a decis ca momentul sa fie unic, putand fi vizibil din spatiu. Mai mult pe StirileProtv.ro.

Ce brad frumos! Este facut din 2.945 de oameni. Intreaga planeta a intrat in febra pregatirilor pentru sarbatoarea de Craciun. Ca de fiecare data, oamenii au inceput sa-si puna la contributie imaginatia pentru a crea cei mai deosebiti brazi impodobiti. Febra sarbatorilor de iarna a cuprins planeta de pe acum. Cei mai originali in acest an au fost locuitorii din capitala Hondurasului, Tegucigalpa. Ei au reusit sa creeze recent cel mai mare brad de Craciun uman. Pentru a realiza minunatia, au venit cu mic cu mare fix 2.945 de persoane, noteaza Click.ro.