Te vei gandi de doua ori inainte sa mai mananci kebab. Ce a gasit un client intr-un fast-food. Un clip dintr-un magazin de fast-food a devenit viral pe YouTube, dupa ce un client a filmat un soarece care se plimba linistit chiar pe carnea de kebab. Pare un filmulet desprins din animatia "Ratatouille" insa clipul este cat se poate de real. Cel care l-a incarcat pe YouTube nu a dezvaluit numele fast-food-ului unde a surprins scena, ci doar a mentionat ca este un local foarte aglomerat, potrivitstirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cercetatorii romani din Armata propun VESTA antiglont cu super cupeSanii femeilor care imbraca uniforma militara sunt subiect de studiu pentru specialistii Armatei, care se tot straduiesc sa produca o vesta antiglont speciala. Una mai comoda, cu pense si cupe ca ale sutienului, care sa urmeze linia trupului, fara sa deranjeze, dar sa-si indeplineasca si misiunea de aparare. Sute de femei-soldat au trecut, zilele acestea, pragul Centrului de Cercetare pentru Aparare si Ecologie al Armatei si, rand pe rand, s-au dezbracat in numele stiintei. Acoperite doar de lenjerie intima - obligatoriu de culoare alba, asa cum o cere programul aparaturii -, s-au dat pe mana specialistilor si si-au lasat trupurile scanate din cap pana-n picioare, scrieLibertatea.ro.

Ce se intampla daca nu faci sex 30 de zile. O sa fii surprins. O luna de abstinenta in cuplu, de exemplu, iti va colora viata sexuala cum nici nu iti imaginezi. Iata cand sunt benefice pauzele de sex in cuplu. Cand vreti sa va surprindeti placut: orice surpriza sexuala va avea efectul scontat daca o dozezi cu un strop de anticipare, scrie unica.ro. Ii poti propune iubitului tau o escapada sexuala peste doua saptamani sau il poti provoca sa nu mai faceti sex pana in noaptea nuntii... daca ati stabilit data, noteaza Telegrama.ro Cand vreti spontaneitate si dorinta maxima: Daca si tu si el stiti ca partidele voastre de sex se petrec de doua sau trei ori pe saptamana, sigur spontaneitatea iese din peisaj, scrie realitatea.net.

Membrii unui grup Facebook ce semnala prezenta radarelor, lasati fara permis. Soferii romani obisnuiesc sa anunte prezenta radarelor si a echipajelor de politie pe retelele de socializare si prin statii. Acest lucru este, insa, strict interzis in Franta, iar o decizie a autoritatilor din Hexagon face inconjurul lumii. Asa cum avem si noi in Romania mai multe grupuri facute special pentru a semnala prezenta radarelor si a politiei in trafic, asa au si francezii. Doar ca acolo, legea este mai aspra. Asta au simtit pe pielea lor 15 membri ai unui grup de pe Facebook care au fost lasati fara permis de judecator, scrie site-ul4tuning.ro

Un cersetor a furat o ambulanta pentru a merge la striptease. Ce le-a spus politistilor cand a fost prins. Un om al strazii din Oakland, Noua Zeelanda, a vrut sa mearga intr-un club de striptease, insa cum niciun mijloc de transport in comun nu ajungea pana la localul unde-si dorea sa mearga, barbatul a furat o ambulanta.Din pacate pentru el, cersetorul a fost arestat inainte sa apuce sa ajunga la destinatie. Barbatul le-a spus politistilor ca voia sa mearga la "Booby Trap", un local de striptease si sa vada dansatoarele la bara, scrie stirileprotv.ro.

VIDEO Un Airbus A320 a fost foarte aproape de o coliziune cu o drona pe aeroportul Heathrow.Un avion de tip lung-curier a fost foarte aproape de o coliziune cu o drona, in luna iulie a anului trecut, pe aeroportul londonez Heathrow, potrivit unui raport dezvaluit deSunday Times, relateaza AFP.Incidentul s-a produs intre o drona si un Airbus A320, un avion care poate transporta pana la 180 de pasageri, pe 22 iulie 2013, la o altitudine de 213 metri, potrivit unor fragmente dintr-un raport publicate duminica, potrivit Mediafax.Sunday Timesprecizeaza ca un raport oficial complet va fi publicat vineri, in timp ce ingrijorarile legate de potentiale coliziuni intre drone, pe care oricine le poate cumpara, si avioane care asigura zboruri comerciale se intensifica.