Noroc pervers. Cel mai urat om din tara a castigat la Loto o adevarata avere. Norocul nu pare sa tina cont de persoana, fiind, dupa cum ar spune unii, orb. Astfel, un pedofil din America, considerat una dintre cele mai urate persoane de pe continent, a castigat o suma importanta de bani la loto, anunta RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cadouri trasnite de pus in sacul Mosului. Asa, sigur vei avea parte de un Craciun vesel. Nu mai stii ce sa pui sub brad, in seara de Craciun? Clasicele pulovere, portofele si cosmetice pentru el ori manusile, poseta si parfumul pentru ea ti se par prea banale? Continuarea in Libertatea.

Top cele mai stupide morti. Cum si-au pierdut viata din prostie 5 indivizi. Premiile Darwin, atribuite anual celor mai prostesti actiuni care au dus la moartea "faptuitorului", sunt "castigate" in proportie de aproape 90% de catre barbati, arata o analiza publicata in British Medical Journal, citata de RTV.net.

Doi alpinisti traverseaza un lac inghetat. Imaginile spectaculoase au strans peste 3 milioane de afisari. O asemenea claritate a ghetii este cu putinta in anumite circumstante: Doi alpinisti din Slovacia au realizat o traversare antologica a unui lac inghetat, incredibil de limpede, din Muntii Tatra, informeaza Stirile ProTv, potrivit Gandul.

Vrei sa fii la moda? Vopseste-ti parul de la subrat! Un nou trend ia amploare din ce in ce mai mare printre tinerele care vor sa se simta eliberate de constrangerile societatii de astazi. Zeci de adolescente isi incurajeaza semenele de pretutindeni sa nu-si mai rada parul de la subrat si sa-l vopseasca in culori cat mai tipatoare. Bineinteles, experienta nonconformista trebuie neaparat impartasita pe retelele de socializare, pentru promovarea acestui curent, aflam din Click.