Misterul animalului care a ingrozit familiile din Cornwall, Marea Britanie, mai bine de 30 de ani a fost in sfarsit dezlegat. Dupa multe teorii care sustineau ca animalul ar fi o puma, o pantera sau un leopard scapat de la o gradina zoologica, "Bestia din Bodmin Moor", asa cum au numit-o locuitorii, s-a dovedit a fi...doar o pisica. In anul 1995, guvernul din Marea Britanie a declansat o ancheta menita sa dezlege misterul si sa puna capat panicii care cuprinsese populatia din zona. Rezultatele anchetei au fost insa neconclusive si tot ceea ce s-a putut stabili e ca niciun animal exotic nu scapase de la gradinile zoologice din orasele apropiate, potrivit stirileprotv.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Se intampla in Romania: 160 de semne de circulatie pe o strada. Pe o artera de la marginea Capitalei, care nu este nici pe departe cea mai circulata din oras, autoritatile au decis ca e cazul sa "planteze" indicatoare la fiecare 20 de metri. Asa se face ca pe 3 kilometri cat are soseaua Garii Catelu exista 160 de indicatoare rutiere, dintre care 143 de "Oprirea Interzisa". Conform reprezentantilor Administratiei Strazilor ultimele indicatoare au fost montate aici anul trecut, iar valoarea lor a fost de aproape 4.000 de euro, potrivit Libertatea.ro.

Uite unde "doarme" Lenin! Locul unde este ascunsa cea mai cautata statuie din Romania. E tinut ascuns si camuflat, iar adresa este secreta. Au incercat sa-i taie o mana, a fost scuipat, lovit si manjit cu vopsea. Click! a descoperit cel mai bine pazit secret al Municipalitatii, statuia lui Lenin. Sapte metri inaltime, o greutate de 10 tone, realizat din bronz. Acestea sunt caracteristicile monumentului inaugurat in 22 aprilie 1960, chiar in ziua in care se implineau 90 de ani de la nasterea lui Vladimir Ilici Lenin. A stat protapit in fata Casei Presei Libere din Bucuresti, pana pe 22 aprilie 1990, cand un macaragiu cu initiativa, pe numele sau Gheorghe Gavrilescu, a venit si, impreuna cu un grup de revolutionari, l-au dat jos. Acum statuia zace ascunsa la 10 km de Bucuresti, in zona Chitila. Cei in a caror curte se odihneste, desi au camere de luat vederi si paznici, tremura mereu la gandul ca Lenin le poate da de furca si acum, potrivit Click.ro.

Cum o sa mori in functie de zodia ta. Pe Internet exista tot felul de aplicatii care pretind ca stiu cand si cum vei muri. Dintre acestea, majoritatea sunt inventate pentru distractie si nu au nimic de-a face cu astrele. Iata un horoscop care nu stie cand o sa mori, dar iti poate arata cum o sa mori in functie de zodia ta. Gemenii. Nativii din gemeni comunica prea mult. Faptul ca sunt o zodie inteligenta si creativa nu inseamna ca trebuie sa piseze pe toata lumea cu ideile lor nastrusnice. In plus, firea lor duplicitara ii impinge deseori spre o viata dubla. S-ar putea ca gemenii sa-si gaseasca sfarsitul in urma unei gelozii bolnave a partenerului sau dupa ce au fost prinsi cu mata in sac de catre un coleg mai instabil psihic, potrivit Unica.ro.

Moment ciudat la un meci de fotbal din Kuwait. Nu i-a venit sa creada si a sarit la bataie imediat. Un meci de fotbal din Kuwait a fost scena unui incident ciudat, petrecut intre doi fotbalisti, ambii cazuti dupa o lupta pentru minge. In imagini se vede cum unul dintre protagonisti, aflat la pamant, se plange de o accidentare, iar adversarul, aflat in spatele lui, comite un gest neasteptat, potrivit Metro. Enervat ca se plange, acesta din urma ii baga un deget intr-o zona intima jucatorului accidentat. De asemenea, se pare ca victima ar fi fost si muscata, potrivit stirileprotv.ro.