Schelet gigant si morminte aranjate in functie de culoarea parului, intr-un cimitir vechi de mii de ani. Arheologii de la Universitatea Brigham Young, care au cercetat in ultimii ani o zona din Egipt unde au fost descoperite mai multe morminte, datand din secolele 7-1 i.Hr., au facut publice informatii de senzatie. Pe langa faptul ca in acelasi loc au gasit peste un milion de morminte, acolo fiind un adevarat cimitir, ciudate sunt cateva dintre ramasitele descoperite. Printre mumiile obisnuite, gasite pana acum, au dezgropat si ramasitele unui barbat care se pare ca ar fi avut in jur de 2 metri si jumatate, dimensiune impresionanta, avand in vedere ca nu exista informatii de niciun fel care sa ateste existenta oamenilor atat de inalti in acele vremuri, scrie Libertatea.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a dorit o sedinta foto de poveste, dar a iesit un dezastru de proportii. Ce a patit o mireasa chiar in ziua nuntii. O mireasa si-a dorit o sedinta de foto inedita in ziua nuntii, insa intreaga experienta s-a transformat intr-una pe care tanara sigur nu va dori sa si-o mai aminteasca. Lauren Mahaffey a vrut ca in ziua nuntii sale sa fie fotografiata calare, pe plaja. Tanara a mobilizat o intreaga echipa care sa o ajute sa se urce pe cal si sa o filmeze, insa toata agitatia a speriat animalul, care a luat-o la galop cu tot cu mireasa in spate. In cele din urma, Lauren a fost trantita din sa pe nisip, dar a avut norocul sa nu fie lovita cu copitele de cal si, din fericire, a scapat teafara, anunta StirileProtv.ro.

Sotia unui parlamentar isi pozeaza sanii si vinde imaginile pe Internet. Asa metoda de facut bani nu s-a mai pomenit. Sotia unui membru al Parlamentului britanic vinde pe Internet selfie-uri sexy, cu vedere la decolteu, pentru 10 lire sterline bucata. Karen Danczuk, de 31 de ani, a vandut deja peste 20 de astfel de imagini. Desi la inceput totul parea o gluma, treaba a devenit destul de serioasa. Bruneta a devenit celebra mai ales in randul internautilor de sex masculin, care au coplesit-o cu complimente. Karen, de meserie fotomodel, spera sa-si mareasca astfel veniturile lunare, informeaza Click.

Fetelor, ce puteti "pati" atunci cand purtati blugi? Placerea este garantata. Pe multe dintre forumurile legate de sex, doamnele si domnisoarele pomenesc de un "ingredient"-minune si extrem de la indemana in stimularea clitoridiana. Este vorba despre un obiect vestimentar care se pare ca le aduce placere celor care il poarta. Blugii sunt unul dintre itemurile cele mai populare in lume, mai ales in randul reprezentantelor sexului frumos, care adora modul in care formele lor sunt "sculptate" de materialul putin dur, dar placut la atingere. Numai ca, acest obiect vestimentar este "vinovat" si de placerile domnisoarelor. Forumurile legate de sex abunda de dezvaluiri facute de urmasele Evei in legatura cu stimularea clitoridiana obtinuta in timp ce... poarta jeansi. "Atunci cand imi tin picioarele incrucisate, si port blugi, simt o placere pe care nu am mai simtit-o", scrie una dintre utilizatoarele site-ului wikianswers.com, scrie Libertatea.

Creatura bizara cu corp de porc si cap de lup descoperita pe o plaja din California. O creatura misterioasa, cu gheare ascutite si dinti puternici a fost descoperita pe o plaja din Santa Barbara, California, in cursul zilei de marti, fiind, cel mai probabil, adusa la mal de furtunile care au lovit zona in ultima perioada. "Monstrul", care le-a dat fiori celor care l-au gasit, are culoarea maronie si a fost gasit langa un canal colector. Localnicii spun ca nu seamana cu nicio creatura cunoscuta si nu-si pot imagina de unde vine, potrivit Daily Mail. Santa Barbara a fost lovita de furtuni deosebit de violente in urma perioada. O creatura asemanatoare a fost gasita in iunie 2012, in San Diego, de catre Josh Menard, un adolescent de 19 ani. El a spus ca animalul bizar avea corpul unui porc, dar capul unui lup si dinti canini foarte mari, semanand foarte mult cu cea gasita acum, anunta StirileProtv.ro.