Un glob de zapada a provocat un incendiu la un magazin de cadouri din Marea Britanie: "Este extrem de rar". Un glob cu zapada a provocat un incendiu intr-un magazin de cadouri din Bournemouth, Marea Britanie, dupa ce razele soarelui care s-au concentrat prin sticla au aprins un sac cu mancare pentru reni. Incendiul a avut loc chiar in ziua de Craciun, cand magazinul era inchis. Pompierii chemati pentru a stinge flacarile au evacuat cateva case din apropiere, de teama ca flacarile se vor exinde. Focul a fost stins in numai 10 minute, insa pagubele au fost mari. Focul a distrus vitrina, iar fumul gros a cauzat pagube in tot magazinul. Asemenea de incidente sunt extrem de rare, insa pompierii au avertizat oamenii sa aiba grija unde pun globurile de zapada sau orice alte obiecte care ar putea concentra razele soarelui, asemenea unei lupe, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Tunelurile din Bucegi. Interesul Grupului Bildenberg pentru contructia megaltica. In vara anului 2003, intr-o regiune neexplorata din Muntii Bucegi, o echipa a Departamentului Zero din cadrul SRI, face o descoperire epocala care poate schimba destinul umanitatii. SUA va face presiuni uriase asupra guvernului roman sa nu divulge ceea ce fusese descoperit. Implicatiile devenisera complexe vis a vis de ingerintele brutale ale reprezentantilor Ordinului Iiluminatilor care au cautat sa preia controlul inca o data asupra locului unde s-a facut descoperirea si de la echipa romano-americana care a lucrat la acest caz. Cezar Brad a fost desemnat seful echipei romane si in calitatea pe care o avea a negociat cu reprezentanti ai Ordinului Iiluminatilor dat si cu un reprezentant al Grupului Bilderberg. In mai 2003, Cezar Brad a fost vizitat de un inalt reprezentant al Grupului Bilderberg. Aceasta persoana nu era roman dar vorbea bine romaneste. Era italian, avea afaceri in Romania si era foarte bogat. S-a recomandat cu numele de Massini. Dupa cum a relatat Cezar Brad acesta era o persoana impunatoare, a fost adus la intalnire chiar de un avion al SRI-ului si era seful unei loje masonice, Grupul Bilderberg, informeaza efemeride.ro.

Amintirile pierdute pot fi recuperate: un studiu revolutionar contrazice conceptiile traditionale ale neurologilor. Amintirile pierdute pot fi recuperate, afirma autorii unui studiu realizat de curand in California, care au dezvoltat o noua metoda cu ajutorul careia ar putea fi inversat procesul de degradare cerebrala in cazul pacientilor diagnosticati cu maladia Alzheimer. Potrivit autorilor acestui studiu, care a fost realizat pe melci, noua descoperire reprezinta o raza de speranta pentru pacientii diagnosticati cu maladia Alzheimer intr-un stadiu incipient, informeaza dailymail.co.uk. Cercetarea a evidentiat, de asemenea, felul in care amintirile vechi sunt stocate in creier si a infirmat cu aceasta ocazie o mai veche teorie populara. Timp de decenii, cei mai multi dintre expertii in stiinte neuronale au crezut ca amintirile sunt depozitate in sinapse - conexiunile dintre celulele creierului, denumite neuroni -, iar acestea sunt distruse de maladia Alzheimer, scrie descopera.ro.

Ziua stewardese, noaptea sex pe bani. Criza financiara a ajuns si in Japonia! Dupa taierea bugetelor pentru personalul de zbor, de la 4,98 milioane de yeni (n.n. in 2013) la 3,91 de milioane (n.n. in 2014), stewardesele s-au reprofilat. Tinerele cu varste cuprinse intre 25 si 29 de ani au reusit sa puna la punct un serviciu de sex la domiciliu contra cost la doar cateva luni dupa ce au intrat in industria aviatica. Confom unei anchete realizate de "Shukan Post", in aceasta retea de "profesioniste" s-au inscris peste 40 de stewardese de la diferite companii aeriene, noteaza Click.ro.

Blestemul mumiei! "Printesa de gheata" din Rusia, ingropata la loc, dupa ce a terorizat un sat. O mumie veche de 2.500 de ani, descoperita in muntii Altai din Rusia, va fi dusa inapoi in mausoleul ei, dupa ce asupra localnicilor au inceput sa se abata dezastre naturale. Mumia, supranumita Printesa de Gheata sau Printesa Tatuata, a fost descoperita in 1993 de cercetatoarea Natalie Polosmak. Fusese conservata aproape perfect, datorita ghetii din Muntii Altai. Era imbracata frumos, plina de tatuaje, iar langa ea se aflau tot felul de bijuterii, platouri cu mancare si obiecte pe care le folosise in timpul vietii. Se pare ca murise acum aproximativ 2.500 de ani, la varsta de circa 25 de ani, din cauza cancerului. Batranii din zona, cand au aflat despre descoperire, au spus ca mumia trebuie neaparat pusa la loc, deoarece este blestemata, dar nimeni nu i-a ascultat, scrie Libertatea.ro.