De 40 de ani tine in casa acelasi brad impodobit. "O, brad uscat!". Asa ar trebui redenumita celebra melodie de Craciun in cazul lui Neil Olson, din statul american Wisconsin. Barbatul, in varsta de 89 de ani, a facut in 1974 o promisiune: va arunca bradul numai dupa ce toti cei sase copii ai lui vor fi acasa de un Craciun. Neil Olson a impodobit ultima oara bradul de Craciun in 1974, la cateva saptamani dupa ce doi dintre fiii lui au plecat la razboi. Tot atunci, a jurat ca nu va arunca pomul pana cand cei sase copii, toti baieti, vor veni, intr-un an, acasa de Craciun, potrivit Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nu a vrut sa fie singur de Craciun, asa ca s-a transformat in propria lui iubita. Gestul bizar al unui japonez face senzatie. Un japonez deprimat ca isi va petrece Craciunul singur a decis sa se transforme el insusi in..."iubita lui". Daca in restul lumii, Ziua Indragostitilor este sarbatorita pe 14 februarie, in Japonia, Ajunul Craciunului este considerata a fi cea mai romantica zi din an. Asa ca, suparat ca isi petrece sarbatorile singur, un japonez s-a costumat in diverse tinute sexy, s-a fotografiat si a publicat pozele pe contul sau de Twitter. Continuarea pe Stirile Pro Tv.

Sfarsitul lumii, pictat intr-o biserica din Romania. Imagini terifiante. Biserica Sf. Nicolae din Schei, Brasov pare sa aiba ascunse pe peretii ei profetii despre sfarsitul lumii. Aici, intr-un loc ascuns privirii turistilor de peste patru decenii, se afla fresce care arata ce urmeaza sa se intample cu lumea noastra. Una dintre comorile ascunse de aceasta biserica este paracliserul de nord, o incapere aflata in lateralul bisericii care, prin anii '70, a fost inchisa publicului. Integral pe RTV.net.

Cum a reusit un fotograf australian sa calatoreasca timp de doi ani gratis. Un tanar fotograf din Australia a reusit sa calatoreasca in ultimii doi ani, in tari de pe cinci continente, fara a cheltui vreun ban. Un fotograf australian a reusit sa calatoreasca timp de doi ani, pe cinci continente, fara a cheltui niciun ban. Cum e posbil? Pentru serviciile de fotografie oferite, Shantanu Starick a primit, oriunde a mers, cazare si mancare gratuite, scrie Gandul.

Locuri blestemate in Romania. Povestile care i-au ingrozit pe romani. Cand unii semeni de ai nostri pretind ca au trait intamplari ce sfideaza ratiunea, ceilalati se impart in doua tabere... cei care cred ca fenomenele paranormale exista numai in imaginatia naratorilor si altii care sunt convinsi de realitatea lor, informeaza Romania TV. Indiferent daca ele sunt fictiuni sau nu, spun ceva important despre lumea in care traim.