Platesti 12.000 de dolari si faci Revelionul de doua ori! Pentru prima oara, se poate trece de doua ori in Noul An! Cei care vor sa experimenteze Revelionul dublu, trebuie doar sa plateasca un bilet de 12.000 de dolari (44.224 de lei). Compania americana PrivateFly ofera clientilor posibilitatea sa treaca de doua ori in Noul An: prima oara la Sydney si a doua oara la Los Angeles. Doritorii pot plati fie un bilet individual de 12.000 de dolari (44.224 de lei) sau 207.000 dolari (762.782 de lei), daca se strang la un loc 18 pasageri. Ei au ocazia unica sa petreaca un Revelion in orasul australian si un alt Revelion in orasul american. Distanta de 12.086 de kilometri dintre Sydney si Los Angeles este parcursa cu avionul in 11 ore. Diferenta de fus orar intre cele doua orase este de 17 ore. Un fus orar este zona de pe Pamant in care este legal in vigoare aceeasi ora. Acesta este calculat in functie de ora 12 in care razele cad perpendicular pe pamant, de aceea orele pe glob difera. Astfel, in timp ce la Sydney este ora 0.00, 1 ianuarie, la Los Angeles, in SUA, e ora 7.00, 31 decembrie, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Are cei mai mari ochi albastri din lume. Multi au crezut ca este o papusa! Multi din cei care au vazut-o au crezut ca se uita la o papusa sau la un desen foarte bine realizat, si asta din cauza ochilor albastri, perfecti si ireal de mari. Totusi, va vine sa credeti sau nu, persoana din imagine este cat se poate de reala. Masha Tyelna, din Ucraina, este un fotomodel care face inconjurul lumii datorita chipului pe care il are. Ceea ce o face unica sunt ochii albastri, incredibil de mari, care ies imediat in evidenta atunci cand defileaza pe podiumuri. Parerile referitoare la aspectul fizic al fetei sunt impartite. Multi o invidiaza si o considera superba, altii spun ca privirea ei le inspira teama, anunta KanalD.

Marea Britanie, in soc! Printul Charles nu e tatal lui Harry? O noua piesa de teatru inspirata de o serie de interviuri acordate de amantul printesei Diana, James Hewitt, readuce in discutie zvonurile conform carora Printul Harry nu e fiul lui Charles. Spectacolul numit "Truth, Lies, Diana" (nr. "Adevar, minciuni, Diana") va avea premiera in Londra pe 9 ianuarie si va putea fi vizionat pana la mijlocul lunii februarie. Scriitorul piesei, Jon Conway, sustine ca fostul ofiter de cavalerie James Hewitt (56 de ani) a recunoscut ca relatia sa cu Diana a inceput cu 18 luni inaintea nasterii lui Harry, nu la doi ani dupa, potrivit metro.co.uk, informeaza Click.

Un barbat de 80 de ani din China a muncit toata viata pentru a-i lua sotiei un inel cu diamant. Un barbat in varsta de 80 de ani, din regiunea chineza Xinjiang, a reusit sa emotioneze milioane de oameni. Si totul din cauza unui gest simplu si romantic, pentru care a muncit toata viata. Un utilizator al platformei Weibo, echivalentul chinez al Facebook, a imortalizat momentul in care barbatul si sotia sa au mers intr-un magazin de bijuterii pentru a achizitiona inelul, potrivit Shanghaiist. Zhou Lanlan, unul dintre angajatii magazinului, a povestit ca barbatul a cerut sa vada niste inele cu diamant, din gama celor cu "un pret decent". Dupa ce sotia sa a probat un inel, aflat la reduceri, barbatul a platit cu un teanc de bani, format din bancnote mici, care ar fi reprezentat toate economiile lui, scrie StirileProtv.ro.

Catelul i-a facut cadou un diamant. Allan Bell, un barbat de 75 de ani din Lincolnshire, a avut parte de o mare surpriza chiar inainte de Craciun. In timp ce se afla la plimbare cu catelusa sa, Rosie, aceasta a descoperit un diamant de 15.330 de euro (68.742 de lei) intr-un gard viu. Piatra pretioasa era unul din 77 diamante aruncate in spatiu intr-un balon cu heliu, la 7 august, de catre o companie producatoare de bijuterii, care, astfel, si-a facut publicitate. Diamantele se aflau in ambalaje prevazute cu dispozitive speciale pentru a fi recuperate cu ajutorul semnalelor GPs. Numai ca cel al pietrei pretioase gasite de catel nu a functionat si se credea ca a fost pierduta pentru totdeauna. Compania a acceptat ca Bell s-o pastreze, ca dar de la catelusa sa, anunta Click.