Nebuna sau indragostita? O femeie s-a maritat cu doua pisici. O femeie de 48 de ani, din Marea Britanie, s-a casatorit cu cele doua pisici, dupa ce s-a despartit de iubitul ei. Dupa o relatie de sapte ani cu iubitul ei, care s-a incheiat brusc, Barbarella Buchner a suferit foarte mult. Din fericire pentru ea, cele doua feline ale sale au ajutat-o sa treaca peste dezamagirea in dragoste, asa ca englezoaica s-a casatorit cu ele. Luna aceasta, femeia sarbatoreste zece ani de casnicie fericita cu cele doua pisici, Lugosi si Spider, pe care le iubeste ca pe ochii din cap. "Cele doua pisici sunt sufletele mele pereche. Sunt dragostea vietii mele", a spus Barbarella, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

I-a dat fostei sotii un cec de aproape 1 miliard de dolari. Motivul pentru care aceasta a refuzat suma si a facut apel. Harold Hamm, directorul executiv al companiei petroliere Continental Resources, este protagonistul unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi din SUA. Vrand sa ajunga la o intelegere cu fosta lui sotie, i-a trimis un cec. Aproape 1 miliard de dolari - mai exact 974,8 milioane - este suma pe care multi-miliardarul Harold Hamm a scris-o de mana pe cecul trimis sotiei, prin intermediul avocatilor ei. Hamm s-a aratat dispus sa plateasca echivalentul in bani a proprietatilor si bunurilor pe care le detine, asa cum il obliga o decizie a instantei, data in noiembrie. Insa oferta a fost refuzata de fosta sotie, prin intermediul avocatilor ei, a spus Michael Burrage, reprezentantul legal al multi-miliardarului, intr-un email: "Doamna Arnall, prin intermediul avocatilor ei, a spus ca refuza oferta pentru ca i-ar aduce un prejudiciu de imagine", anunta StirileProtv.ro.

Cea mai veche "capsula a timpului" din lume a fost deschisa. Vezi ce obiecte au gasit inauntru. Capsula ce dateaza din perioada de dupa Razboiul de independenta al Statelor Unite a fost deschisa zilele acestea in Boston. Specialistii muzeului din Boston au deschis misterioasa cutie pastrata pana in prezent cu foarte mare grija pentru a nu deteriora importantele materiale cu o valoare istorica. Aceasta capsula a apartinut unor importante figuri ale conflictului, precum Paul Revere si Samuel Adams, informeaza telegraph.co.uk. Paul a ramas celebru pentru rolul de mesager jucat in bataliile de la Lexington si Concord. Revere era un cunoscut si prosper argintar din Boston, si a contribuit la infiintarea unui sistem de informatii si alarma in fata posibilei interventii militare britanice in colonia Massachusetts, informeaza Click.

Incredibil! Doua moldovence fac videochat in bibliotecile publice din Chisinau. Doua tinere din Republica Moldova au facut videochat in mai multe biblioteci publice din Chisinau. Tinerele au oferit online servicii cu caracter sexual in zece din cele 28 de filiale ale Bibliotecii Municipale "B.P. Hasdeu". Fetele se dezbracau in fata camerei web, chiar si atunci cand mai erau si alti oameni in incapere, iar imaginile au ajuns pe site-urile pentru adulti. Bibliotecarele credeau ca fetele erau "cititoare fidele". Ele erau sociabile si cereau deseori sfatul la alegerea unor carti. "Din informatiile pe care le-am analizat, aceste tinere au oferit online servicii cu caracter sexual in zece din cele 28 de filiale ale bibliotecii noastre. In unele cazuri figurau ca cititoare fidele, detineau abonamente, pareau a fi utilizatoare inteligente, intrau in discutii cu bibliotecarele, le solicitau ajutorul in a gasi o carte. O data au solicitat chiar si un prelungitor. Veneau cu laptopurile lor", a declarat, pentru Jurnal de Chisinau, Mariana Harjevschi, directorul general al Bibliotecii Municipale "B. P. Hasdeu", scrie Libertatea.

Sufera de o boala care o transforma intr-un copac. Pielea unei femei de 50 de ani din Marea Britanie, care sufera de psoriazis, s-a umplut de solzi duri si uscati, care o fac sa semene cu o scoarta de copac. Viata lui Pat Schuerman s-a transformat radical in momentul in care a fost diagnosticata cu o boala de piele. A aflat ca are psoriazis la doar 24 de ani, iar de atunci infatisarea ei a avut foarte mult de suferit. Pielea englezoiacei s-a deteriorat in timp si a ajuns atat de dura, uscata si crapata, ca a inceput sa semene cu o scoarta de copac, anunta Click.