Cheeseburger McDonald's, uitat in cabinetul medical. Cum a fost gasit dupa doi ani. Doi medici chiropracticieni din Michigan, SUA, sunt autorii unui experiment mai putin obisnuti. Ei au lasat intentionat in cabinetul lor un cheeseburger de la McDonald's si un taco de pui de la Taco Bell, vreme de doi ani. Din fotografii se observa ca mancarea pare neschimbata la aproape doi ani de cand a fost cumparata. Nici cea de la McDonald's, dar nici cea de la Taco Bell, nu prezinta urme de mucegai, nu miros urat si nici nu au inceput sa putrezeasca. "Chiar si vara, cand mai sunt furnici, insectele nici macar nu se apropie de ele", a spus unul din medici. Ei au dorit sa traga un semn de alarma tinerilor consumatori de fast-food, sa aiba grija la ceea ce pun in gura, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un adolescent a ajuns la spital cu un peste de 15 centimetri infipt in gat. Cum s-a intamplat totul. Un baiat in varsta de 16 ani, din Bangladesh, a ajuns la spital dupa ce a fost la pescuit si a suferit un accident ciudat. Baiatul aproape a murit dupa ce un tipar de 15 centimetri i-a ramas infipt in gat timp de cinci ore, lucru din cauza caruia abia mai putea sa respire, potrivit Daily Mail. Acesta se afla la pescuit, in momentul in care a vazut doi tipari. A prins unul si, din dorinta de a-l prinde si pe al doilea, l-a bagat pe primul intre dinti, pentru a-si elibera mainile. Insa pestele a reusit sa se elibereze si i-a alunecat baiatului pe gat. Speriat, adolescentul a fugit acasa, unde familia a incercat sa-i scoata pestele din gat, fara succes. Nici macar doctorii de la clinica nu au reusit sa il scoata, mai ales din moment ce pestele era inca in viata si aluneca tot mai adanc, anunta StirileProtv.ro.

S-au cunoscut ca barbati, se casatoresc ca lesbiene. Doi britanici s-au cunoscut pe vremea cand erau barbati, iar in curand vor pasi in fata altarului ca lesbiene, dupa ce amandoi au devenit femei. Parma Bertoli (59 de ani) si partenera sa, Stephanie Nickles (43 de ani), si-au inceput relatia in 2004. Stephanie a devenit insa femeie in 2006, dupa ce s-a supus unei operatii de schimbare de sex si si-a injectat hormoni, iar in 2008 i-a urmat exemplul si Parma, apeland la aceleasi proceduri chirurgicale. Ele au decis sa se logodeasca in 2009, iar anul acesta vor sa mearga in fata altarului. Si asta dupa ce Parma a fost diagnosticat anul trecut cu o tumoare la creier, neoperabila si netratabila. "Vrem sa ne casatorim pentru ca nu stim daca Parma mai prinde si anul urmator in viata", a declarat Stephanie, care a precizat ca a renuntat la cariera de model ca sa aiba grija de iubita ei, informeaza Libertatea.

A ajuns dupa gratii cu pistolul in vagin. O femeie de 34 de ani, din statul american New Mexico, a reusit sa strecoare un pistol in puscarie, ascuns in vagin. Josephine McAllister fusese arestata in decembrie 2014 pentru posesie de carduri false. Americanca a reusit sa-i pacaleasca pe politistii care au retinut-o, insa angajatii centrului de detentie din Albuquerque au descoperit arma de foc pe care aceasta o avea ascunsa in organul ei genital, scrie Click.

Surpriza uriasa pe care a avut-o cand a vrut sa desfunde toaleta firmei unde lucra. Ce a iesit din WC. Angajatii unui birou din California au crezut ca vor fi nevoiti sa cheme cel mult instalatorul atunci cand toaleta institutiei s-a infundat. Insa au terminat prin a chema protectia animalelor. Stephanie Lacsa si Holly Wells de la Vertical PR & Marketing din San Diego, SUA, au observat ca nivelul apei intr-o toaleta de la etajul al doilea al institutiei era mai ridicat decat in mod normal. Atunci cand Lacsa a incercat sa desfunde singur toaleta, nivelul apei nu a scazut foarte mult. In schimb, din vas a iesit un piton de 1,5 metri. "Am crezut ca nu vad bine", a spus angajata. Ajunsi la fata locului, cei de la protectia animalelor au luat sapele. Potrivit acestora, sarpele statea in vas de zile bune, din moment ce era subnutrit, anunta StirileProtv.ro.