Cele mai mari teorii ale conspiratiei. Cine controleaza de fapt triunghiul bermudelor. Intotdeauna vor exista teorii care gasesc conspiratii in tot ce se intampla. Indiferent daca sunt sau nu adevarate, acestea reusesc sa convinga destul de multi oameni. De la cum publicitatea ne controleaza subliminal comportamentul la extraterestrii de la Roswell, la organizatii secrete care stapanesc lumea la teorii privind atacurile teroriste de la 11 septembrie, pot fi aceste teorii adevarate? Acest lucru ramane de judecat de fiecare om in parte, noteaza RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum ar putea arata televizorul viitorului. Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie. Conceput special pentru a viziona videoclipuri la 360 de grade, noul dispozitiv reprezinta fructul unui colaborari dintre companiile franceze Ateme si Kolor, specializate in programe informatice video si asamblarea de imagini, compania britanica Pufferfish Displays, care produce module de proiectii sferice, si grupul tehnologic finlandez Finwe, aflam din Gandul.

Ultima fita! Au facut hotel in macara. O macara din Amsterdam a fost transformata in hotel de lux, cu apartamente rotitoare, piscine, spa si post de televiziune. Era aproape o ruina, condamnata la rugina si distrugere, cand arhitectii olandezi au decis sa-i dea o viata noua. Dezvoltatorii au cheltuit aproape un milion de dolari (3,8 milioane de lei) pentru a amenaja fiecare camera a Hotelului Faralda. Vizitatorii se inghesuie sa inchirieze cele trei apartamente ale acestuia, care costa 500 dolari (1.900 de lei) pe noapte, potrivit Click.

Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii. Cercetatorii nu gasesc nicio explicatie. O revista americana de stiinta a reluat si a pus in discutie cele mai misterioase fenomene, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le dea raspunsuri. De la sferele megalitica din Costa Rica, la pietrele miscatoare din Valea Mortii sau ploaia de animale, toate sunt evenimente stranii, pentru care specialistii incearca o explicatie. Continuarea pe RTV.net.

Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana. "Si urangutanii sunt persoane, nu umane dar persoane." Acesta este decizia stabilita printr-o hotarare a Instantei argentiniene care a fortat o gradina zoologica din Buenos Aires sa elibereze o femela urangutan, reprezenta la judecata de catre o asociatie care militeaza pentru drepturile animalelor. Potrivit AFADA (Asociatia pentru drepturile animalelor), raporteaza publicatia Guardian, maimuta are o capacitate cognitiva suficienta pentru a nu fi tratata ca un obiect, scrie Realitatea.net.