Cum arata personajele din Scooby Doo dupa 45 de ani de la lansarea desenului animat. In 1969 patru tineri americani si un caine renunta la facultate pentru a se lupta cu raufacatorii si pentru a rezolva mistere. In momentul in care au inceput realizarea seriei animate in 1969, producatorii nu se asteptau ca aceasta sa se bucure de un asemenea succes si ea sa continue sa fie produsa pana in zilele noastre, fiind una dintre cele mai de succes francize de animatie. La 45 de ani distanta unul dintre graficienii buzzfeed.com si-a imaginat cum ar arata personajele din indragitul desen animat peste ani. Autorul a publicat si cateva comentarii dragute despre ce crede el ca s-a intamplat cu personajele in tot acest timp, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

"In Iad m-am intalnit cu Michael Jackson si cu Papa Ioan Paul al II-lea". Kwadjo Peter sustine ca a murit nu o data, ci de doua ori si ca s-a intalnit cu Michael Jackson si cu Papa Ioan Paul al II-lea in Iad. Prima oara, ghanezul a fost declarat decedat in urma unui accident suferit in timpul unui meci de fotbal. La morga, a inviat in mod miraculos: s-a ridicat de pe masa si, povesteste el, i-a cerut asistentului un pahar cu apa. Speriata, acesta a pus mana pe o bata si l-a lovit in cap, incident in urma caruia Peter ar fi trecut, din nou, pragul lumii de dincolo. "I-am vazut pe Michael Jackson si pe Papa Ioan Paul al II-lea in Infern", a spus el. In tot acest timp, rudele mortului au facut toate pregatirile pentru ca tanarul sa fie condus pe ultimul drum. Mare le-a fost socul insa cand au vazut ca barbatul s-a sculat din morti, anunta Libertatea.

A fost convinsa timp de 3 ani ca este moarta din cauza unei boli rare. Cum si-a petrecut timpul adolescenta. O adolescenta din SUA a fost convinsa timp de 3 ani ca este moarta, din cauza unei afectiuni extrem de rare numita si Sindromul "Walking Corpse" (cadavrului umblator). Boala o determina sa mearga in cimitire si sa-i vada pe zombie ca pe membri ai familiei. Haley Smith, 17 ani, s-a vindecat, in final, uitandu-se la filme pentru copii. Adolescenta a fost diagnosticata de mai multi specialisti cu Sindromul Cotard, sau Sindromul Walking Corpse, afectiune extrem de rara, care ii face pe bolnavi sa creada ca sunt morti sau ca le lipsesc parti din corp, potrivit The Mirror. Haley a povestit cum s-a instalat boala: "Parintii mei tocmai divortasera si nu am primit deloc bine vestea. Intr-o zi, la ora de engleza, am avut senzatia ciudata ca sunt moarta si nu ma pot misca". Senzatia aceasta s-a instalat aproape permanent si Haley a inceput sa nu mai mearga la scoala, petrecandu-si mai mult timp in cimitire, informeaza StirileProtv.ro.

Bebelusul asta a fost salvat de mata Masha. Masha, o pisica maidaneza din orasul Obninsk, a salvat de la moarte, recent, un bebelus abandonat pe strada in ger. Mata s-a cuibarit peste copil si l-a incalzit pana ce o femeie l-a descoperit. E un frig de crapa pietrele in Obninsk, oras situat la 100 de kilometri de Moscova, in regiunea Kaluga din centrul Rusiei. Nadejda Makovikova, o femeie de 61 de ani, porneste in cautarea Mashei, o pisica vagaboanda careia obisnuia sa-i duca mancare in holul de la intrare al blocului sau, unde se aciuase in aceasta iarna. Era ingrijorata: unde a disparut afara in ger de mai multe ore? Cum iese in aleea blocului, aude tipete ciudate, care ii par ca provin de la o mata, si se grabeste sa vada de unde vin. "Cand am ajuns in strada, am ramas socata. Masha era cuibarita pe un bebelus ca sa-l incalzeasca", a povestit femeia, scrie Click.

O prostituata romanca a salvat de la concediere un homosexual italian. Cazul unui italian, bucatar intr-un restaurant din Rimini, care a fost obligat sa faca sex cu o prostituata pentru a-si pastra locul de munca, a starnit indignarea comunitatii LGBT. Barbatul, pe nume Toni, a fost amenintat de seful sau, dupa ce acesta a aflat ca este homosexual, ca va fi concediat daca nu face sex cu o prostituata. Temandu-se ca va ramane fara loc de munca, tanarul a mers intr-o zona frecventata de prostituate, unde a intalnit-o pe Marta, o romanca. Dupa ce i-a povestit fetei ce se intampla, aceasta a fost de acord sa mearga cu el la restaurant si sa-i spuna sefului ca a facut sex cu el. Marta a mers si a declarat ca tanarul nu este homosexual si ca au intretinut relatii sexuale. Toni sustine insa ca s-a simtit violat si ca nu cere altceva decat sa i se permita sa-si castige in mod cinstit existenta, anunta Libertatea.