A facut sex cu propriul tata si s-a indragostit de el. Ce urmeaza depaseste imaginatia. Uluitor! O adolescenta din Statele Unite ale Americii, care nu si-a vazut tatal timp de doi ani, e pe cale sa se casatoreasca, in prezent, cu propriul parinte si sa aiba copii! Dupa divortul parintilor, fata a locuit la mama ei si nu si-a mai vazut tatal doi ani. Tanara in varsta de 18 ani a marturisit, de curand, ca, pe cand avea 16 ani, ea a reluat legatura cu parintele pe care l-a vizitat atunci, timp de o saptamana. Totul s-a intamplat fulgerator, in doar cateva zile, iar fata s-a indragostit iremediabil de propriul tata, cu care a intretinut relatii sexuale, potrivit dailymail.co.uk, citat de Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

O tanara de 24 de ani si-a pierdut virginitatea si a chemat ambulanta. Ce le-a spus paramedicilor veniti sa-i acorde ajutor. Experienta de neuitat pentru o tanara de 24 de ani, din Timisoara. Ea a solicitat ajutorul ambulantei dupa ce si-a pierdut virginitatea cu iubitul ei, potrivit tion.ro. Cei doi au decis sa-si duca relatia la urmatorul nivel, insa dupa ce si-au consumat iubirea, fata a simtit ca ceva este in neregula. Atat ea, cat si iubitul sau au fost surprinsi sa observe o sangerare "suspecta", asa ca nu au stat pe ganduri si au chemat ambulanta, speriati de ce s-ar fi putut intampla, potrivit Stirile Pro Tv.

Femeia "insemnata" de Dumnezeu. Nu a mancat si nu a baut nimic timp de 36 de ani. Therese Neumann nu stia sa aiba vreo problema de sanatate, pana in momentul in care a care a cazut de pe un scaun si a paralizat partial. Din acel moment, s-a tot fortat sa faca munca fizica, pana in momentul in care a paralizat de tot si a si orbit. Nemaiputand sa se miste, a incercat sa-si ocupe timpul cu altceva. Continuarea pe RTV.net.

Ce nebun! Si-a facut 4.500 de piercinguri in opt ore. A avut parte de cea mai dureroasa "sedinta de acupunctura". In dorinta de a intra in Cartea Recordurilor, canadianul Matthew Menczyk, in varsta de 30 de ani, si-a facut 4.500 de piercinguri in numai opt ore. Barbatul a avut sange rece, deoarece procedura este foarte dureroasa chiar si pentru o singura piesa. Cu toate acestea, Matthew a strans din dinti si a indurat ore bune ca sa se umple de ace, indeosebi pe brate si pe spate, scrie Click.

Un barbat a murit dupa ce s-a jucat pe calculator trei zile incontinuu, la un internet cafe: "Am crezut ca adormise". Un barbat a murit dupa ce s-a jucat pe calculator trei zile non-stop, la un internet cafe din orasul Kaohsiung, Taiwan. Initial, angajatii internet cafe-ului au crezut ca gamerul in varsta de 32 de ani a atipit cu capul pe tastatura, insa in momentul in care au observat ca nu mai respira au chemat de urgenta ambulanta, scrie Metro. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut decat sa constate decesul, noteaza Stirile Pro Tv.