"Ziua cartitei", traita in realitate. Un student, protagonistul celui mai bizar caz de deja vu, a socat medicii. Actiunea din filmul "Ziua Cartitei", in care protagonistul traieste aceeasi zi la nesfarsit, nu este pura fictiune. Asta sustine un tanar student, in varsta de 23 de ani, din Marea Britanie, care a socat medicii dupa ce a povestit cel mai ciudat caz de deja vu. Tanarul a fost nevoit sa renunte la facultate dupa ce si-a dat seama ca este protagonistul unui caz bizar de deja vu. El a incetat sa se mai uite la televizor, sa asculte radio si chiar sa mai citeasca ziarele, convins fiind ca tot ce vedea mai vazuse si inainte. El a mers la spital si le-a povestit medicilor ce i se intampla de aproape opt ani. In mod surprinzator, doctorii nu au gasit o cauza medicala. Acestia spun ca tanarul nu sufera de nici o afectiune neurologica ce ar fi putut provoca aceste simptome. Astfel, tanarul a ajuns obiect de studiu pentru personalul medical si cazul lui a fost inclus intr-un raport al Journal of Medical Case Reports, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A mancat timp de 5 ani doar cartofi prajiti si branza. Cum arata acum adolescenta de 17 ani. O adolescenta care are o fobie alimentara a trait timp de 5 ani doar cu cartofi prajiti si branza, pentru ca, spune ea, orice alta mancare o face sa se simta rau. Jennifer Radigan, 17 ani, se simte rau numai daca vede carne sau legume. Nu mai tine minte cand a mancat ultima data o masa adevarata, iar maximul pe care il poate face e sa manance o data la cateva luni cartofi fierti sau paste simple, potrivit Daily Mail. Adolescenta, din Galston, Scotia, a inceput sa refuze mancarea inca de cand era mica si era atat de jenata de fobia ei incat nu manca niciodata la scoala. Cand refuza mesele de acasa, isi mintea parintii ca nu ii era foame pentru ca tocmai mancase la scoala, anuntaStirileProtv.ro.

Indecenta maxima! S-au urcat pe scena si au facut sex in timpul concertului! Cei care au mers sa ii vada pe cei de la Dead Kennedy's in concert, joia trecuta, au avut parte de un spectacol doi in unu, deoarece pe langa muzica punk au fost martorii unei partide de sex. Un el si o ea, posibil aflati intr-o relatie, s-au urcat pe scena, vrajiti de ritmurile punk ale celor de la Dead Kennedy's, si au inceput sa faca sex. Nimeni nu a parut deranjat de prestatia lor. Nici artistii, nici cei din public, care s-au grabit sa ii fotografieze. Mai mult, autoritatile americane au spus ca tinerii care au facut sex pe scena, in timpul concertului, nu vor fi amendati pentru actul indecent care a avut loc in public, deoarece nu a depus nimeni plangere. Daca o sa apara cineva care o sa spuna ca a fost deranjat in vreun fel de partida de amor, atunci politistii o sa ia masuri, informeazaLibertatea.

Fascinanta istorie a tasnitorilor. 10 momente cruciale. Cand a fost ultima oara cand te-ai gandit serios la o tasnitoare? Nu te condamna nimeni daca raspunsul este nu, caci par un subiect foarte plictisitor. Dar nu sunt. Deloc! Istoria tasnitorilor este absolut fascinanta, conform Huffingtonpost.com. Sa v-o impartasesc. Acestea au fost inventate in urma cu mii de ani, in Grecia si Creta antica. Erau considerate elemente de baza ale vietii urbane, iar oamenii veneau sa-si umple butoaiele cu apa, dar de-abia in 1859 un grup de bogatasi din Marea Britanie s-au gandit sa construiasca una la Londra, astfel incat oamenii sa poata bea apa pe strada. Pe atunci, ei cumparau apa de la companii private, care se aprovizionau din raul Tamisa, foarte poluat in acele vremuri, asa ca apa gratuita si filtrata de la tasnitoare a fost un moment crucial, scrieClick.

Mesaje "extraterestre" misterioase, inregistrate de astronomi. Un semnal radio misterios, care ar putea sa provina de la gaura neagra, de la coliziunea dintre stelele neutronice sau chiar de la o civilizatie extraterestra, a fost detectat de astronomi, in spatiu. Semnalul, compus dintr-o succesiune rapida de unde radio a fost sesizat pentru prima oara in anul 2007. De atunci a mai fost detectat doar de sape ori, iar acum a fost surprins pentru prima data in timp real. Astronomii nu pot explica sursa acestor semnale. "Aceste evenimente reprezinta unele dintre cele mai mari mistere din Univers", a spus John Mulchaey, directorul Observatorului Carnegie, din California, citat de publicatia britanica "The Telegrap". Avand in vedere ca aceste semnale au fost surprinse in timp real, oamenii de stiinta au putut pentru a verifica alte lungimi de unda, precum lumina infrarosie sau razele X. Cu toate acestea, nu au reusit sa afle care este sursa lor, anuntaLibertatea.