Innebuneste daca-l scoti din ghips! Un tanar de Chicago traieste de 15 ani ca o mumie. N-are nici un oscior rupt, dar adora sa fie bagat in ghips! Kevin H, un tanar de 27 de ani, din Chicago, a cheltuit peste 50.000 $ (194.600 lei) sa-si puna mana, picioarele si chiar intregul corp in ghips. Kevin e un tip ciudat dintr-o suburbie a orasului Chicago (SUA), preocupat numai de obsesia lui de a-si pune corpul in ghips. Nu lucreaza si toaca banii parintilor, care au o firma prospera. Sparge sume mari pentru a-si face mulajele ortopedice de care e dependent. Cazul acestui tanar, care are fixatia de a-si pune bandaje inca de acum 21 de ani, a fost prezentat recent la emisiunea "My Strange Addiction" de la postul de televiziune TLC, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sot si sotie s-au snopit in bataie, la 83 de ani. De ce? Raspunsul este halucinant! Charlene Earle, in varsta de 83 de ani, si sotul ei, Charles, de 87 de ani, din Florida, au ajuns la spital cu zgarieturi adanci si vanatai, dupa ce s-au luat la bataie, zilele trecute, in urma unei certe aprinse. Cei doi octogenari, casatoriti de 64 de ani, au fost primiti la urgente, unde li s-au acordat ingrijiri medicale, batranul fiind lovit destul de grav. O asistenta a chemat si politia. Luati la intrebari, Charlene si Charles le-au spus oamenilor legii ca au uitat de la ce a pornit scandalul! Cu toate acestea, politia a arestat- o pe batrana, acuzand- o de violenta domestica, anunta Libertatea.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial din Polonia. Declaratia vaduvei. Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia, in septembrie 2014, informeaza presa britanica pe baza concluziilor anchetei efectuate in acest caz. Politicianul de 73 de ani a respectat traditia locala si a golit cate un pahar de bautura alcoolica dupa fiecare fel de mancare, relateaza BBC, citat de Agerpres. Sotia lui a povestit ca, la un moment dat, deputatul le-a spus unor prieteni ca nu se simte bine, iar acestia l-au dus in camera lui de hotel. El a adormit imediat, dar nu a mai putut fi trezit. A incetat din viata la spital in dimineata urmatoare, informeaza EVZ.

Descoperire bizara facuta de un fermier din Chile. Pot fi ramasitele unor creaturi mitice. Un fermier din Chile sustine ca a gasit ramasitele a doua creaturi Chupacabra, fiinte mitice, infricosatoare, despre care se spune ca ar suge sangele altor animale sau al oamenilor. Fermierul Javier Prohens lua pranzul cu prietenii atunci cand unul dintre ei a dat peste ramasite a doua creaturi ciudate, la periferia unui mic oras din estul Chile, relateaza Daily Mail. La inceput, oamenii au crezut ca ramasitele sunt ale unor lilieci, dar la o privire mai atenta au constatat ca au in fata ramasitele unor creaturi bizare. "Cand am ajuns acolo, am vazut creaturile prin niste baloturi de fan. La inceput am crezut ca sunt lilieci, dar apoi cineva a spus ca arata ca Chupacabra", spune Javier Prohens, scrie StirileProtv.ro.

Uite cu ce ne "lovesc" inventatorii la inceput de 2015! Nici nu a inceput bine 2015 si deja suntem bombardati cu noi inventii! O firma americana a lansat cu succes, in Las Vegas, OneWheel, un fel de skateboard cu motor electric care se incarca in timpul deplasarii si care poate dezvolta viteze de pana la 33 km/h. Aparatul e controlat cu ajutorul corpului, are o greutate de 11 kilograme si costa 1.299 de dolari (5.054 de lei). Producatorii sustin ca e ideal pentru drumul catre serviciu pentru ca se asorteaza la orice tip de imbracaminte si se comporta bine la gropi. Cel mai frumos cadou de iarna este vesta din fibra de carbon electrica lansata de compania britanica Tech Niche care poate produce caldura de pana la 60 de grade Celsius, anunta Click.