S-a dat cu masina peste cap ca sa salveze tuica. Prioritatile au fost la un pas sa il coste viata pe un sucevean care s-a dat cu masina peste cap pentru ca a incercat sa isi salveze damigeana de tuica. Soferul a batut cale lunga de la Suceava pana la Zalau, ieri, pentru a-si cumpara mai multi litri de tuica de la un vanzator despre care primise recomandari alese. Pe drumul de intoarcere insa, in localitatea clujeana Coplean, incarcatura pretioasa s-a rasturnat de pe bancheta din spate si a fost la un pas de a se varsa. Speriat, omul s-a intins sa prinda damigeana, insa a tras brusc si de volan. Una din roti a calcat pe acostament, iar autoturismul s-a rastunat de mai multe ori pe o distanta de zeci de metri. Ca prin minune, damigeana a ramas intacta, insa masina va avea nevoie de reparatii serioase, anunta Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Testul notat cu 2, dar devenit viral pe internet. Cum raspunde un elev la intrebarea: "Ce stiti despre M. Eminescu?". Un elev de clasa a VIII-a a primit nota 2 la un test despre Mihai Eminescu, pentru ca pur si simplu nu stie absolut nimic despre cel mai mare poet al romanilor. Insa, lipsa cunostintentelor a fost compensata cu varf si indesat de umorul elevului. Anul acesta, pe data de 15 ianuarie, zi in care s-au sarbatorit 165 de ani de la nasterea marelui poet, elevii au avut test la limba romana, acesta continand doar o intrebare: "Ce stiti despre poetul Mihai Eminescu?". Elevul a raspuns scurt si la obiect, tot cu o intrebare: "Da' el ce stie despre mine?". "Efortul" lui a fost rasplatit pe masura de profesoara, cu nota 2, potrivit stirileprotv.ro.

Sex salbatic de Moldova: cum a ajuns tanti Aspazia la urgente dupa o noapte nebuna de amor. Tanti Aspazia, o botosaneanca de aproape 60 de ani, a ajuns de urgenta la spital cu vaginul distrus dupa o partida de amor prea incinsa cu sotul. O botosaneanca de 59 de ani, Aspazia T., a fost adusa de urgenta cu ambulanta din satul Bogdanesti, comuna Santa Mare cu vaginul distrus. Din ceea ce au reusit sa afle medici reiese ca femeia ar fi suferit o ruptura a peretelui vaginal dupa ce ar fi avut o partida salbatica de sex cu sotul. Pofta de iubire le-ar fi venit botosanenilor de la Santa Mare dupa ce ar fi baut mai multe pahare cu alcool. Starnit de bautura, botosaneanul si-ar fi dat silinta prea tare si ar fi bagat-o in spital pe femeie. Cand botosanencei Aspazia i s-a facut rau, copiii care erau in casa, dar si sotul au chemat ambulanta, scrie Adevarul.

Prima replica din lume a unui chip vechi de 2500 de ani. Cum arata printesa din Siberia si ce tatuaj avea pe brat. Prima replica din lume a unui chip preistoric apartine unei faimoase printese siberiene tatuate, a carei mumie a fost conservata vreme de aproape 2.500 de ani in permafrostul unui platou din Siberia, aflat la mare altitudine. Un expert elvetian a folosit o serie de tehnici speciale de taxidermie pentru a crea o reconstructie oficiala a chipului printesei, a carei mumie a fost gasita de arheologi in anul 1993. Trupul printesei Ukok, care poarta numele platoului siberian in care a fost descoperit, era bine conservat si decorat cu motive de arta preistorica, bine elaborate, scrie stirileprotv.ro.

Minune la mormantul parintelui Iustin? Calugarii de la Manastirea Petru Voda din Neamt, unde este inmormantat parintele Iustin Parvu, sustin ca monahul le-a transmis un semn zilele trecute. Parintele Iustin Parvu, mort in vara anului 2013, este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei romanesti. Locul sau de veci a fost acoperit in perioada iernii cu sticla, pentru a proteja florile, insa calugarii spun ca, in ultima vreme, aici s-au intamplat cateva lucruri neobisnuite. Acestia au povestit pe site-ul manastirii ca pe geamul de deasupra mormantului, daca temperatura urca peste 0 grade, doar in dreptul capului parintelui nu e condens, iar geamul este curat. In timpul noptii insa, sau atunci cand temperatura scade sub 0 grade, condensul ingheata in forma trupului, iar in dreptul fetei inghetul are un aspect distinct, scrie Libertatea.