A asteptat-o 11 ani pana cand a acceptat sa imbrace rochia de mireasa. Motivul pentru care femeia a refuzat atata timp. Alex Hook, 35 de ani, a refuzat sa faca nunta cu logodnicul ei timp de 11 ani. Femeia nu dorea sa imbrace rochia de mireasa pana nu reuseste sa dea jos o mare parte din cele 140 de kilograme pe care le avea. Cei doi se cunosteau din copilarie, insa au inceput o relatie in 2001, cand s-a intalnit, din intamplare, intr-un pub din oras. De atunci au fost de nedespartit. Bob a stat alaturi de ea, in ciuda faptului ca Alex a inceput sa puna tot mai multe kilograme pe ea. "Cand m-a cerut de sotie nu am stat deloc pe ganduri, am spus DA. Insa nu imi doream sa fiu o mireasa grasa. Bob a avut multa rabdare cu mine. M-a asteptat 11 ani pana cand am reusit sa ajung la greutatea pe care mi-o doream", a mai spus femeia, conform Stirilor Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Top 10 curiozitati despre INTERNET care te vor lasa MASCA Miliarde de oameni din intreaga lume au astazi acces la Internet, cel mai rapid mijloc de comunicare cunoscut de om. Cu toate acestea, inca exista multe lucruri nespuse despre Internet. Libertatea.ro iti prezinta cinci dintre acestea. 1. In China exista centre pentru tratarea dependentei de Internet 2. 37% dintre continutul de pe internet este porno 3. Zilnic sunt sparte de catre hackeri in jur de 30.000 de site-uri 4. In fiecare zi sunt inregistrate 100.000 de domanii noi 5. 50% dintre utilizatorii de Internet inchid un video daca nu se incarca dupa maximum 10 secunde 6. Internautii trimit in jur de 204 milioane de email-uri pe minut 7. In China exista mai multi utilizatori de Internet de pe mobil decat de pe PC-uri 8. 70% dintre e-mailurile trimise sunt SPAM-uri 9. La sfarsitul anului 1993 erau doar 623 de site-uri 10. Inainte de aparitia Internetului LOL insemna "Lots of Love", scrie Libertatea.

Ce s-ar intampla cu corpul tau pe Marte Desi Pamantul si Marte sunt numite ''planete surori'', datorita similitudinilor dintre ele, in special in ceea ce priveste dimensiunea si apropierea fata de Soare, planeta rosie nu este deloc un mediu propice pentru oameni, fiind chiar mortal. De altfel, filme ca ''Total Recall'' sau ''Mission to Mars'' au minimalizat efectele pe care Marte le-ar putea avea asupra oamenilor, scrie portalul Medical Daily. In primul rand, temperatura pe Marte variaza intre 21 si -142 de grade Celsius, limita inferioara nefiind deloc propice oamenilor. Totodata, praful rosu ar putea distruge in timp echipamentele si sanatatea celor care s-ar aventura acolo. In plus, vehiculele trimise pe Marte au dovedit existenta in sol a unor chimicale numite perclorati, supraexpunerea la acestia putand duce la probleme de tiroida. De asemenea, praful poate contine si substante cancerigene sau care ar putea sa produca reactii alergice sau chiar sa arda pielea, asemeni unui inalbitor. Chiar daca oamenii ar putea costume de protectie pe Marte, gravitatia mult prea mica a acestei planete (38% din cea a Pamantului) ar face ca oamenii sa piarda masa musculara, sa li se micsoreze picioarele si sa li se deregleze inima. Totodata, oamenii ar face osteoporoza, iar calciul din oase ar ajunge in sange, putand duce la constipatie, pietre la rinichi si chiar depresie, scrie Gandul.

Cea mai slaba femeie din lume are doar 21 de kg Femeia sufera de anorexie, o tulburare psihica letala, care prezinta un risc mare de deces. Persoanele care au aceasta problema de sanatate devin obsedate de aspectul lor fizic si se infometeaza pana ajung schelete ambulante, scrie Click.ro. La 23 de ani, aceasta rusoaica este cea mai slaba persoana din lume, ea avand doar 21 de kilograme. Motivul pentru care a ajuns sa fie atat de slaba este unul de natura sentimentala. Dupa ce a fost parasita de iubit, femeia a devenit deprimata si a incetat sa mai manance, pana a ajuns numai piele si os, scrie Realitatea.net.

Aparitie extrem de rara pe coasta Australiei. Un pescar a prins un rechin preistoric Un rechin dintr-o specie extrem de rara, considerat "dinozaur", a fost prins pe coasta orasului australian Victoria. Rechinul goblin isi face aparitia foarte rar, intrucat traieste pe fundul oceanului, la adancimi de peste 1.200 de metri. Intrucat uraste lumina si prefera intunericul din adancuri, rechinul goblin este cunoscut de asemenea ca si "rechinul vampir", scrie Daily Mail. Cu toate acestea, un pescar a reusit sa prinda creatura la doar 609 metri adancime, in zona Green Cape, arata sursa citata. Creatura are o culoare roz, aripioare gri, un nas lung si cate un rand de dinti scurti si ascutiti. "Nu m-am speriat, ci am fost chiar entuziasmat. Vazusem fotografii cu aceasta specie, dar nu vazusem in realitate niciunul", a marturisit pescarul care a prins rechinul, Lochlainn Kelly, conform Stirile Pro Tv.