Extravaganta de fotomodel! In ursuletul gol prin Berlin. Micaela Schafer (31 de ani), celebra pentru aparitiile extravagante, si-a socat din nou fanii. Model, actrita si cantareata, nemtoaica a aparut, in ciuda temperaturilor scazute, complet goala pe strazile din Berlin, avand doar zona intima acoperita de un ursulet de plus. Tanara si-a aratat trupul trecatorilor pentru a promova Festivalul de Film Berlinale, care a inceput ieri, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata acum cea mai bronzata femeie din lume, dupa ce a renuntat sa mai mearga la solar: "A fost o greseala enorma". Patricia Krentcil a fost supranumita drept "cea mai bronzata femeie din lume", dupa ce a aaprut intr-o emisiune si a recunoscut ca este dependenta de mersul la solar. Americanca in varsta de 49 de ani a fost indelung criticata cand a recunoscut ca isi duce si fetita in varsta de cinci ani la solar pentru a capata aceeasi culoare portocalie. Acum, Patricia a renuntat sa se mai bronzeze excesiv, insa si-a gasit o noua dependenta: cea de operatii estetice, mai ales de injectiile cu Botox, scrie Daily Mirror. "Am inceput sa citesc despre celebritatile care isi injecteaza Botox si mi-am dat seama ca ar putea sa-mi dea mai multa incredere in mine fara sa-mi afecteze pielea. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut rezultatele", a povestit femeia, anunta StirileProtv.ro.

Imagini socante! Ce a facut un barbat ca sa arate ca un personaj de benzi desenate. Un barbat din Venezuela a apelat la o solutie socanta pentru ca sa semene cu idolul lui, un personaj de benzi desenate. Henry Damon (37 de ani) si-a facut mai multe implanturi sub pielea de pe frunte, apoi si-a taiat varful nasului. In plus, el si-a tatuat fata cu rosu. Barbatul a trecut prin aceste chinuri ca sa arate ca "Red Skull", un personaj negativ din benzile desenate Marvel, care a aparut si in filmul "Captain America: The First Avenger" (2011). Damon a fost ajutat sa se transforme in personaj de desene animate de Emilio Gonzalez, un barbat care a abandonat facultatea de medicina si acum face tatuaje. Gonzalez sustine ca Damon, care este casatorit si are un copil, a trecut mai multe teste psihologice inainte sa i se taie nasul, informeaza Libertatea.

Cum a intrat o femeie intr-un restaurant. A fost data afara, dupa ce mai multi clienti s-au plans. Diana Moyer, o femeie din statul american Wisconsin, a fost data afara dintr-un McDonald's, pentru ca a indraznit sa intre in restaurant cu un cangur. Femeia este bolnava de cancer, iar cangurul are rol terapeutic, oferindu-i afectiunea si dragostea de care are nevoie, potrivit Metro. Dupa ce o clienta din McDonald's a raportat-o la politie, spunand ca nu respectivul restaurant nu este locul potrivit pentru un cangur, Diana a spus ca este un animal ajutator. Ulterior, sotul ei a recunoscut ca nu este un animal ajutator, acestea fiind protejate de o lege privind persoanele cu dizabilitati, ci ca este folosit in scop terapeutic, scrie StirileProtv.ro.

Marijuana poate fi cumparata de la tonomate, precum sucul sau snacksurile. Marijuana poate fi acum cumparata de la tonomate, precum o cutie de suc sau o punga de chipsuri. Doar in statul american Washington insa. Aparatele, intitulate ZaZZZ, contin marijuana medicinala si au fost instalate momentan in Seattle, urmand ca exemplul sa fie preluat si de alte orase. Pentru a achizitiona marfa, cumparatorii au nevoie de o reteta si un ID medical special. Un gram de marijuana costa 15 dolari. Aceste tonomate vand, in prezent, muguri de marijuana, pixuri vaporizatoare si bauturi energizante cu ulei de canepa. Desi in mai multe state din SUA este posibila folosirea marijuanei in scopuri medicale, Colorado si Washington au fost primele care au decis in 2012 sa legalizeze utilizarea acestei substante si in scopuri recreative, anunta Libertatea.