Lista celor mai inspaimantatoare cinci locuri de pe Pamant. Exista pe aceasta planeta locuri mult mai stranii decat peisajele extraterestre pe care si le-au imaginat scriitorii de science-fiction. Locuri care iti fac pielea de gaina. Locuri care induc teama, paranoia, deoarece acolo s-au petrecut lucruri ingrozitoare sau inexplicabile. Castele vechi, case bantuite, spitale de nebuni si tuneluri, toate aceste decoruri reale ar putea fi folosite pentru productia de filme horror. Oamenii sunt curiosi de la mama natura si nu vor renunta niciodata sa viziteze locurile invaluite in mister sau sa afle povestile acestora. Integral in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Familia in care de 200 de ani nu s-a mai nascut o fetita. Un fenomen bizar dintr-o familie britanica, in care de mai bine de 200 de ani nu s-a mai nascut nicio fetita, a luat sfarsit odata cu venirea pe lume a micutei Myla. Myla Lawrie, in varsta de patru luni, este prima fetita care se naste in familia ei in ultimii 200 de ani, prima din ultimele cinci generatii, scrie Elite Daily.Ultima fata s-a nascut in familia Lawrie in 1809 si niciun medic nu a putut oferi o explicatie logica pentru acest fenomen, scrie RTV.net.

Motivul bizar pentru care aceste cupluri au acceptat sa-si uneasca destinele in sicriu. Semnificatia unei traditii stravechi. O traditie straveche din Thailanda a fost reluata de Ziua Indragostitilor, cand zece cupluri si-au unit destinele in cadrul unui ritual neobisnuit, scrie Daily Mail. Daca multi tineri viseaza ca, odata casatoriti, sa inceapa o noua viata impreuna, tinerii thailandezi trebuie intai sa isi "incheie" viata, motiv pentru care se casatoresc intr-un sicriu mare, potrivit Stirile Pro TV.

Zapada albastra a bagat spaima in locuitorii din Urali. Fenomen extrem de ciudat in regiunea ruseasca Celiabinsk, in estul Muntilor Urali, in care a cazut meteoritul in 2013. Zapada este albastra! Locuitorii sunt extrem de speriati si nu isi explica ce s-a intamplat. Unii oameni din zonele in care a cazut zapada albastra s-au plans de dureri in gat, altii sustin ca au simtit un gust dulceag de la ea, aflam din Click.

A intrat in cladirea alaturata si a ajuns cu sute de ani in urma. Aceste cazuri sunt raspandite in lucrarile si revistele dedicate cercetarii fenomenelor paranormale. De exemplu, profesorul Ian Stevenson a colectionat un mare numar de premonitii referitoare la scufundarea Titanicului. Mai tarziu, Dr. Ralph Barker, primul medic care a ajuns la locul dezastrului de la Aberfan, cand o mina de carbune a ingropat o scoala engleza si a sufocat o suta de copii, a gasit insemnari ale unor premonitii autentice ale dezastrului. Continuarea pe RTV.net.