Are cele mai mari solduri si se mandreste cu asta: "Femeile ma invidiaza". Mikel Ruffinelli (39 de ani, din Los Angeles) este posesoarea celor mai mari solduri din lume, cu o circumferinta de 2,40 de metri! Daca majoritatea urmaselor Evei ar fi complexate din cauza unui astfel de gabarit, Mikel se simte extrem de mandra. Mai mult, spune ca femeile o invidiaza: "Sa fii gras este nemaipomenit. Am un fizic extraordinar, imi iubesc formele, soldurile si toate atuurile pe care le am. Femeile sunt invidioase pe mine", spune mandra Ruffinelli, mama a patru copii, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Moment bizar in SUA. Zeci de soferi au ramas blocati in trafic din cauza unei femei goale. Amie Carter, o femeie din Statele Unite, in varsta de 31 de ani, a fost cauza unui blocaj auto, dupa ce s-a dezbracat in mijlocul unei intersectii. Femeia s-a plimbat goala printre masinile blocate in coloana, a aruncat cu telefonul in una dintre ele si apoi s-a urcat pe capota alteia, potrivit The Mirror. Spectacolul a luat final abia cand un sofer a chemat politie, iar femeia a fost arestata. Ofiterii au informat, ulterior, ca Amie se afla sub influenta drogurilor. Femeia a fost arestata si acuzata de comportament indecent, anunta StirileProtv.ro.

Ce caleasca? Ce limuzina? Si-a luat mireasa cu Tir-ul. Un tanar din Fenes, Alba, si-a surprins mireasa in ziua nuntii dupa ce a venit sa o ia de acasa in masina sa de serviciu - un TIR, alb, impodobit cu flori si panglici colorate. Radu Sechel, care este sofer profesionist, sustine ca si-a dorit o nunta memorabila, care sa ii reprezinte pe cei doi indragostiti si tocmai de aceea nu putea lipsi din alaiul de nunta mastodontul. "Am fost de acord, dar chiar nu m-am gandit ca o sa am un sentiment atat de placut", a spus Georgiana, proaspata sotie a lui Radu Sechel. In plus, alaiul de nunta condus de TIR-ul frumos impodobit a atras privirile tuturor oamenilor care l-au intalnit pe traseul de cinci kilometri pana la restaurantul unde s-a tinut petrecerea, informeaza Libertatea.

Cum s-a razbunat o tanara furioasa pe iubitul infidel, dupa ce l-a prins cu alta in masina. O tanara din Austria s-a razbunat crunt pe iubitul ei infidel, pe care l-a prins cu o alta femeie pe bancheta din spate a masinii. Caro Vogel, in varsta de 25 de ani, ii cumparase iubitului ei un BMW de lux pentru a-l ajuta sa se angajeze, insa in loc sa-si caute un job, acesta isi petrecea timpul cu alta femeie. Planurile sale au fost date peste cap atunci cand a fost prins de iubita sa cu o alta femeie, relateaza The Mirror. "I-am cumparat masina drept cadou, iar faptul ca l-am gasit cu alta a fost prea mult", spune Caro Vogel. Ulterior, ea a contactat un radio local care produce o emisiune ai carei prezentatori le ajuta pe femeile inselate sa se razbune. Acestia au acceptat, iar principalul prezentator s-a inarmat cu un baros, un topor si o bata de baseball cu care a distrus aproape complet masina barbatului, scrie StirileProtv.ro.

E frumoasa de pica, dar ce si-a facut la corp e ingrozitor! O tanara de 18 ani din Rusia are chip de Barbie, dar la corp seamana cu celebrul personaj Hulk din cauza greutatile uriase pe care le ridica cu usurinta, fiind o combinatie extrem de neobisnuita intre delicat si masculin. Julia Vins este o fata extrem de frumoasa din Rusia, insa pasiunea ei pentru sala de forta i-a transformat corpul in unul demn mai degreaba de un barbat. Aceasta a inceput sa mearga la sala de la varsta de 15 ani, iar acum la varsta de 18 ani ea poate ridica cu usurinta pana la 181 de kilograme, devenind un pachet de muschi. Rusoaica detine deja trei recorduri mondiale la ridicari de greutati si spune ca nu vrea sa se opreasca aici. In ciuda corpului ei barbatesc, Julia sustine ca vrea sa acumuleze in continuare masa musculara, atat cat ii va permite corpul, anunta Libertatea.