Maimuta Crystal a castigat Oscarul pentru animale. Maimuta Crystal, care are la activ peste 25 de filme, a castigat miercuri noaptea marele trofeu la cea de-a sasea editie a galei de decernare a premiilor Pawscars, echivalentul Oscarurilor pentru animale. Simpatica maimutica, in varsta de 20 de ani, a jucat alaturi de actori celebri, precum Bradley Cooper, Ben Stiller, Matt Damon sau regretatul Robin Williams, devenind extrem de cunoscuta mai ales pentru rolurile din "Marea mahmureala", "O noapte la muzeu", "Dr. Dolittle", "American Pie" sau "Zookeeper". Crystal traieste in Los Angeles, California, impreuna cu antrenorul ei, Tom Gunderson. Maimuta este unul dintre starurile de la Hollywood cel mai bine platite, ea castigand in 2012 108.000 de dolari, pentru a aparea in noua episoade ale programului "Animal Practice" difuzat de NBC, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ultima masa a unei condamnate la moarte poate hrani o persoana cateva zile. Ce va manca femeia inainte de executie. Singura femeie din statul american Georgia condamnata la moarte a completat o lista uriasa de dorinte pentru ultima ei masa, alimente suficiente sa hraneasca o persoana adulta 2-3 zile. Kelly Renee Gissendaner, 46 de ani, va fi prima femeie executata dupa sapte decenii in Georgia, ea urmand sa primeasca injectia letala pe data de 25 februarie. Potrivit ajc.com, pentru ultima ei masa, femeia a cerut cornuri cu lapte batut, doi hamburgheri uriasi, doua portii mari de cartofi prajiti, inghetata de vanilie cu cirese, popcorn, o salata cu oua fierte, rosii, ardei, ceapa, morcovi si branza si limonada. Festinul va avea loc chiar inainte de executie, care va avea loc la inchisoarea din Jackson. La un calcul simplu, ultima masa a femeii insumeaza peste 4.200 de calorii, adica suficiente pentru o persoana adulta timp de 2-3 zile, anunta StirileProtv.ro.

S-a nascut cu vaginul foarte stramt! Ce si-a bagat o femeie in interior ca sa poata fi largit. O femeie din Cehia a fost supusa unei operatii de largire a vaginului, fiind prima astfel de interventie din lume. Tanara s-a nascut cu o boala, scleroderma, din cauza careia organul reproducator devenea tot mai stramt, pe masura ce avansa in varsta. Din acest motiv, domnisoara nu mai putea face sex. Problema devenise atat de grava incat, cand cehoaica a mers la ginecolog, acesta abia a putut sa ii faca un control. Doctorii au reusit sa o opereze pe tanara folosind pielea de porc, din care au realizat o plasa de sustinere a carei grosime este de un milimetru. Acestia au taiat din peretii vaginali, pentru a largi zona, dupa care au aplicat "plasa", urmand ca tesutul de piele umana sa creasca in jurul acesteia, iar pielea de porc sa se resoarba, informeaza Libertatea.

Divort surprinzator in Dubai. Motivul amuzant pentru care o femeie vrea sa-si paraseasca sotul. O femeie din Dubai s-a hotarat sa divorteze de sotul ei, nemultumita de faptul ca acesta nu vrea sa faca sex de trei ori pe zi, scrie metro.co.uk. Femeia a declarat in fata judecatorului ca sotul ei nu este in stare sa o satisfaca, motiv pentru care cere divortul. Ea a mai marturisit ca ea si barbatul fac sex de trei sau patru ori pe saptamana si ca atunci cand i-a cerut mai mult, el a trimis-o la medic. Insa judecatorul a refuzat sa le aprobe divortul si a informat-o pe femeie ca afirmatiile ei nu sunt suficient de valide pentru a-si parasi sotul, scrie StirileProtv.ro.

A vrut sa-si repare sanii, dar rezultatul a fost socant! Ce i-au facut doctorii! Laura Damiani era complexata din cauza faptului ca avea un san mai mare si unul mai mic si a mers la medic sa-si rezolve aceasta problema. Numai ca, in loc sa-i corecteze defectul, esteticianul i-a facut un rau si mai mare. Laura Damiani a trecut pragul cabinetului de chirurgie estetica pentru a-si corecta o problema din cauza careia era extrem de complexata: avea un san mai mare si unul mai mic. Insa in loc sa-i repare defectul, medicul estetician mai rau i-a facut. In timpul operatiei, chirurgul i-a blocat circulatia sanguina, dintr-o eraoare regretabila, in dreptul sfarcului, motiv pentru care femeia a ramas fara haloul maroniu. "Tesutul a putrezit. Nu mai am sfarc", a declarat disperata femeia din Marea Britanie, la o emisiune TV, anunta Libertatea.