Preotul care a fost mort timp de 48 de minute si care sustine ca l-a vazut pe Dumnezeu. Cum l-a descris. Preotul John Michael O'Neal, din orasul american Boston, a fost in moarte clinica timp de 48 de minute, pana cand medicii au reusit sa-l readuca la viata, si sustine ca, in acest timp, l-a vazut pe Dumnezeu. Preotul catolic mai spune ca a avut sansa de a-l vedea pe Dumnezeu si ca, de fapt, acesta este femeie. "Prezenta ei era coplesitoare si, totodata, calmanta", a spus preotul. "Avea o voce calda, blanda, iar prezenta ei iti dadea senzatia unei mame care te strange in brate. Faptul ca Dumnezeu este femeie, nu barbat, nu m-a deranjat. Este tot ce ma asteptam sa fie", a mai spus John, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un tigru de la Zoo a scapat de depresie cu ajutorul a doi soricei. Tigrul Sandokan intrase intr-o depresie grava dupa ce a ramas fara partenera si isi musca coada pana la sange. De curand, la sugestia cuiva, tigrului i-au fost adusi in cusca doi soricei de laborator, care i-au devenit cei mai buni prieteni si l-au scapat de depresie. "In ianuarie, i-am pus soriceii in cusca, pentru ca avea un comportament prin care isi lingea coada, iar apoi si-o musca pana la sange. Nu am dorit sa ii aplicam solutii injectabile cu pusca cu tranchilizante ca sa nu-l chinuim fizic si mai mult. Si atunci am incercat varianta aceasta cu soriceii", au declarat reprezentantii Gradinii Zoologice, potrivit Libertatea.ro.

Asa afli daca ai telefonul ascultat. Oricine s-a confruntat cu anumite probleme atunci cand a fost vorba de telefonul mobil. Totusi, unele semne pot arata ca ai dispozitivul ascultat. Primul si cel mai important semn este ca baterie se descarca foarte repede sau se supraincalzeste, chiar si atunci cand nu folosesti mobilul. Alt semn este faptul ca acesta se inchide prea incet. Mai mult decat atat, daca in timpul conversatiilor auzi sunete ciudate sau fosnete, atunci inseamna ca esti clar ascultat, scrie romaniatv.net.

Cum a reusit un indian sa fie arestat imediat dupa ce a postat o fotografie pe Facebook. Fazal Shaik, in varsta de 24 de ani, risca 6 luni de inchisoare pentru ca s-a urcat cu picioarele pe spatele unei testoase de Galapagos din Gradina Zoologica Nehru din Hyderabad, India, relateaza metro.co.uk. El a fost arestat dupa ce a publicat imaginea pe conturile sale de Facebook si Twitter si le-a spus ulterior politistilor ca a recurs la acest gest pentru "a primi multe like-uri", potrivit stirileprotv.ro.

Un barbat din Bucuresti a stat doua ore si jumatate la un semafor. Un conducator auto din Capitala a asteptat doua ore si jumatate ca un semafor de pe strada Berzei sa indice culoarea verde. Barbatul si-a dat ca semaforul nu functioneaza corespunzator, dar nu a vrut sub nicio forma sa treaca pe rosu si sa incalce legea, potrivit realitatea.net. "Am sunat la 112 de doua ori si am stat de vorba cu trei echipaje de politie. Cei de la politia locala cred ca ard benzina degeaba. Trebuie legi simple, clare, dar sa se aplice. Pentru mine legea e legea", a declarat conducatorul auto, citeaza Libertatea.ro