Stafia care bantuie palatul dinastiei Tudorilor, pozata cu mobilul de o eleva. Holly Hampsheir, 12 ani, a vrut sa-si pozeze verisoara, Brook McGee, 12 ani, in timp ce amandoua vizitau cladirea care dateaza din secolul XVI. Dar, in mod inexplicabil, in fotografie apare silueta unei femei, care pare sa fie Sybil Penn, care pluteste in spatele elevei de 12 ani, potrivit Daily Mail. In fotografie, prezenta femeii cu par inchis la culoare si haine cernite, pare cat se poate de reala, insa cele doua fete nu au vazut aceasta persoana in apropiere pe parcursul vizitei. Cele doua verisoare au facut descoperirea infricosatoare la finalul zilei, cand au ajuns acasa, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Ce spun preotii despre masturbare: Sfaturile lor te vor ului! Chiar daca este un tabu in cazul multora, sexologii incurajeaza masturbarea, pe care o considera chiar sanatoasa si aducatoare de multe beneficii, in special pentru sanatate.Masturbarea este considerata un pacat foarte important in Biserica Ortodoxa, iar pe mai multe site-uri de profil preotii ofera sfaturi pentru cei care doresc sa renunte la acest obicei. "Sterge toate filmele si pozele urate din calculator si toate site-urile care te faceau sa cazi in pacat. Evita sa te uiti asa mult la televizor. Evita sa mananci in general mancaruri grase, pe cat posibil; Masa de seara are o importanta covarsitoare in lupta impotriva patimei masturbarii, pentru a nu se activa atunci cand suntem cei mai vulnerabili, adica noaptea", sunt cateva sfaturi oferite de preoti, potrivit Libertatea.ro.

Avertismentul cercetatorilor rusi cu privire la craterele misterioase din Siberia. Un reputat profesor din cadrul Academiei de Stiinte din Rusia trage un semnal de alarma cu privire la cresterea ingrijoratoare a numarului de cratere misterioase aparute in Siberia, relateaza The Siberian Times. Dupa ce vara trecuta au fost descoperite trei asemenea gauri gigantice in regiunea Yamal, din nordul Rusiei, oamenii de stiinta au dezvaluit ca fenomenul are o amploare mult mai mare decat se credea. Astfel, profesorul Vasili Bogoiavlenski, director adjunct al Institutului de Petrol si Gaze din Moscova, a declarat ca cele mai recente imagini luate din satelit arata ca, pe langa cele doua cratere descoperite de curand si care s-au transformat in lacuri, alte 20 de mini-cratere s-au format in zona artica, scrie EVZ.ro.

Prima fosila de pui de rinocer lanos, veche de 10 milenii, descoperita in Siberia. Cadavrul primului pui de rinocer lanos descoperit in epoca moderna, supranumit "Sasha", care a murit la varsta de 18 luni, in urma cu 10.000 de ani, a fost gasit in permafrostul inghetat din Siberia, informeaza dailymail.co.uk. Cadavrul acestei vietuitoare disparute de pe Terra - care a trait in urma cu cel putin 10.000 de ani si este primul pui de rinocer lanos descoperit vreodata - s-a conservat foarte bine in permafrostul siberian, iar savantii rusi spera ca vor putea sa extraga ADN. Un vanator local a descoperit puiul de rinocer lanos in septembrie 2014, ingropat intr-o viroaga aflata langa un curs de apa, scrie Mediafax.

Actrita Ornella Muti, condamnata la 8 luni de inchisoare dupa ce a luat cina cu Vladimir Putin. Cum a fost posibil. Actrita a fost condamnata la 8 luni de inchisoare si amenda de 600 de euro pentru ca a lipsit de la spectacolul teatrului la care joaca, pentru a se intalni cu liderul de la Kremlin. Frumoasa artista, in varsta de 59 de ani, va primi pedeapsa cu suspendare, cu conditia sa plateasca 30.000 de euro daune partii vatamate - Teatrul Verdi din Pordenone, Italia. Ornella a fost gasita vinovata de frauda si fals, pentru ca incercat sa-si "acopere" absenta, cerandu-i unui medic sa ii scrie un certificat cu diagnosticul "laringita", potrivit stirileprotv.ro.

5 curiozitati despre Steve Jobs. Toata lumea a auzit de Steve Jobs, fondatorul imperiului Apple. Pe langa mintea luminata, Steve Jobs a fost si un personaj unic. Iata 5 lucruri mai putin cunoscute despre american: 1. O secretara i-a spus intr-o zi lui Jobs ca a intarziat pentru ca nu i-a pornit masina. In aceeasi dupa amiaza, Jobs a mers la ea cu cheile de la un Jaguar nou: "Uite, ca sa nu mai intarzii". 2. Steve Jobs a fost adoptat. Tatal sau biologic este Abdulfattah Jandali, un syrian, scrie Libertatea.ro.