O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul unei proiectii "Fifty Shades of Grey". Ce a putut face o femeie. O intreaga sala de cinema din Marea Britanie a fost evacuata, dupa ce o femeie a mers bauta la film. Detaliile povestii si marturisirile celor care au asistat la scena sunt cel putin amuzante. Nu trecusera prea multe minute din "Fifty Shades of Grey" atunci cand sala de cinema The Cineworld din Milton Keynes a trebuit evacuata de urgenta. O femeie despre care se crede ca era sub influeta bauturilor alcoolice a inceput sa vomite, spre groaza celor care stateau langa ea, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Satul de pe fundul Lacului Vidraru - o intreaga colonie s-a scufundat in 1965. Marturii terifiante ale martorilor: crucile ies inca din apa. Tragica legenda a oamenilor de la Cumpana, care au refuzat sa-si abandoneze casele si au preferat sa moara in odaile lor, sub puhoaiele de apa, la inundarea cotrolata a zonei ce avea sa devina lacul Vidraru, depaste, la nivel de scenariu, dramaticul sfarsit al Titaticului. Dincolo de folclorul tesut pe marginea unui moment consemnat in istorie, acela al umplerii giganticei acumulari de apa, sta adevarata povestea a unei comunitati dezvoltate tocmai pe fondul realizarii constructiei ce avea s-o condamne la disparitie. O poveste spusa, pentru Adevarul, chiar de martorii acelor vremuri.

Un fotbalist si-a pozat iubita in timp ce-i facea sex oral si a postat imaginea pe o retea de socializare. Imaginea a scandalizat o lume intreaga. Aaron Rodgers, jucator de fotbal american la echipa Green Bay Packers a postat o poza cu iubita lui in timp ce aceasta ii facea sex oral. Olivia Munn, iubita lui l-a satisfacut chiar in timp ce el se uita la "Super-Bowl". Fata s-a plictisit si s-a gandit sa-si fericeasca iubitul, iar fotbalistul a postat pe o retea de socializare o poza cu iubita lui care a reusit sa scandalizeze tot internetul pentru gestul de face public un act atat de intim, scrie Libertatea.ro.

Medicii l-au numit "miracol medical". Ce s-a intamplat cu un bebelus din Marea Britanie care s-a nascut fara puls. Un bebelus din Marea Britanie care s-a nascut fara puls si a fost resuscitat abia dupa opt minute si-a revenit spectaculos, iar doctorii considera cazul sau drept un "miracol medical". Micutul Theo a fost adus pe lume prin cezariana, intrucat se infasurase cu cordonul ombilical si ramasese blocat. Dupa operatie insa, copilul nu respira si nu avea puls, spre surprinderea medicilor care au inceput manevrele de resuscitare imediat. In mod miraculos, medicii au reusit sa-l resusciteze dupa opt minute, apoi l-au dus la sectia de terapie intensiva. Cinci luni mai tarziu, micutul Theo si-a revenit complet, scrie stirileprotv.ro.

Captura impresionanta a unui pescar italian. A prins un somn de 127 de kilograme cu lanseta si l-a eliberat imediat. Un pescar sustine ca a prins un somn urias care cantareste 127 de kilograme si are o lungime de 5,5 metri. Dino Ferrari sustine ca a prins monstrul cu ajutorul unei lansete, ceea ce ar putea fi un record pentru un astfel de echipament, scrie CNN. El nu a vrut sa dezvaluie totusi locul in care a prins somnul, alegand sa-l tina secret. Dino practica pescuitul sportiv, astfel ca s-a bucurat de captura sa doar pentru o jumatate de ora, dupa care spune ca a eliberat pestele, citeaza stirileprotv.ro.